Fed Fredag!

Jeg spurgte Ivalo, om huhn havde lyst til at blive hjemme sammen med mig i dag - jeg var heldig, for det havde hun!
Morgenen er ind til videre foregået stille og roligt - med lidt morgentegnefilm, kaffe og ristet brød med æg.

Overrasket blev, jeg da hun sagde hun gerne ville ned på værelset og høre musik - Tangokat-CD´en blev poppet ind i hendes lille transportable, lyserøde afspiller med smarte mikrofoner til. Hun rocker derudaf, nogen gange siger hun noget med "luffe-dans" og "bum-bum-dans" - og jeg forestiller mig hvordan hun dimser rundt dernede med sine små arme vredet rundt på bedste Ivalo´sk vis.

Jeg har gået og ryddet op - ikke at det var så krævet, men der skal ikke meget legetøj til på gulvet, før det bliver besværligt at støvsuge - og det trænger. Veninder fra studiet, der bor selv, undrer sig over hvor ofte jeg/vi støvsuger her hjemme - de er vidst ikke klar over hvor meget fire mennesker egentlig støver.

På strikkefronten bliver der strikket en række eller to på Kingscot - jeg eksperimenterer lidt med konceptet klokker/Bells og et hulmønster (Kom på idéen, mens jeg læste sidste bog i Twilight-serien, kælenavnet for hovedpersonen er Bells) i et tørklæde, men indtil videre er det bare idéer og fumlerier med garn og pind. Jeg har klargjort nogle merinofibre - farvet med påskeægs-farve forleden. De er de blødeste små skyer af lys rød og lilla.

Men idag er det Fed Fredag sammen med Ivalo - og jeg vil ned og spørge om hun vil have en dans med mig. Jeg håber det.

2 kommentarer:

Anne D sagde ...

Åh, det er så fedt at kunne holde fri sammen. Min den store er i skole nu (2. klasse) og det tager lidt af friheden. Nu kan man ikke længere bare holde fri... øv!

Julia sagde ...

fridage er fantastiske - og støvsugning er obligatorisk. Jeg undrer mig meget (!) over hvor meget sand et barn der kun når mig til knæet kan få med op på fjerde sal. SELVOM vi ryster alt, hvad der er at ryste inden. Der er sand ALLEvegne!