Midwest Moonlight

Er nu fiks og færdig. Skyllet op og strukken lidt ud.

Ikke helt tosset, synes jeg. Ja, jeg er faktisk ret stolt. Hvem den skal sendes til, er en hemmelighed...

Dagen er brugt på hygge. Vi er ret gode til at hygge. Lave alt og intet. Der er gået tur, vi har været på AliBi og få lækker brunch. Vi gik ned i Mosen i dag, op over H.C. Andersens Gade og rundt i "vores" gamle kvarter. Blev helt ked af det da vi så vores gamle købmand var lukket. Ebbe Rasmussen, hed købmanden. Ham og han kone (tror jeg det var) var søde og rare.

Jeg husker dengang jeg stod og brækkede mig i en af deres skraldespande dengang jeg var hårdt ramt af graviditetskvalmen. Hvordan hun kom ud og gav mig en is bagefter og jeg fortalte jeg var gravid. Og de gange vi liiige stod og manglede noget til aftensmaden og vi bare lige kunne rende ned om hjørnet.

Det er der eneste vi mangler her hvor vi bor nu. En rigtig gammeldaws købmand. Det er ikke lige så hyggeligt at gå ned i 7/11.

Håndbold i fjernsynet, baby på gulvet - hun kravler rundt med en kam i munden - og mig med computeren.

Jeg ved ikke hvad jeg skal finde på nu... af strik altså. Ikke for svært - det tager for meget koncentration når Ivalo vil være med - ikke for let, så bliver det kedeligt. Jeg har lyst til at kaste mig ud i noget fler-farve-strik lige som hende her eller som hende her. Har printet både Endpaper Mitts og Red Light Special ud. Nu skal der bare tages lidt tilløb og så plejer det at gå nogenlunde der-ud-af når først jeg er kommet igang. Men sådan er jo med alt nyt, ikke sandt?

Har købt Sizzle mønsteret hos Knit And Tonic, men synes ikke det er tiden endnu. Har en bluse der skal gøre færdig først. Måske skulle jeg få lavet lidt til Ivalo. (Hun HAR jo NÆSTEN ikke noget, tøj....!)

Nå, jeg vil bruble videre. Kom gerne med et forslag, tak!

3 kommentarer:

Tina sagde ...

woow nogen lækre farver du har valgt :) Hvor ser det godt ud!

Uha kender godt det der med noget nyt ;)Men tit ender det jo supergodt!

annestuds sagde ...

Kære Julia
Et godt råd. Hvis du vil lære flerfarvestrik, skal du ikke starte med vanter (pulsvarmere). Det er nemlig svært at strikke flerfarvestrik på strømpepinde og kræver en vis øvelse. En barnesweater ville være et godt startprojekt.
Kærlig hilsen
Annestuds

Julia Zahle sagde ...

Tak for rådet, Anne. Det er taget til efteretning. *S* Jeg må også indrømme at det med strømpepinde er en smule besværligt, håber jeg bliver bedre. *S*