Fristelser

Uha, der er mange fristelser på www!!! Jeg mærker nu konsekvensen af garnkontrakten på den lidt ufede måde. Jeg er meget forelsket i Snowdrop og Livsstykket.

Det er jo ikke så underligt jeg sådan bliver fristet, Snowdrop er allevegne i blogland, der er snart ikke en blogger med respekt for sig selv, der ikke har lavet den. (Tak for lån af billede, Forsker!)

Billedet lånt fra www.geilsk.dkLivsstykket er ny - den kan købes her. Det er ikke det eneste spændende strikketøj der kan findes hos Bente, men livsstykket er den der trækker i mig og mit dankort. For jeg er SIKKER på jeg kan passe den og at den vil klæde min figur godt.

Mors dag er jo snart, min fødselsdag ligger i August og jeg vil gøre meget ud af at snakke om disse to modeller, garnet og hvor man kan købe det! Og ikke mindst hvor godt de vil klæde mig!
Tina var her sammen med sin mand og sin datter - medbringende hunden, som jeg forgæves har forsøgt at forevige sammen med Ivalo.
Men min lille krudtugle vil ikke sidde stille og synes hunden er meget sjov at kaste rundt med, har ikke kunne få et eneste billede, der er sjovt at se på. Eller kan få noget ud af se på. I må tro på mig, når jeg fortæller at Ivalo både kysser med den, kaster med den, krammer med den, bider i den og snakker med den. Den er klart et hit!
Mødet med den lille familie var en fornøjelse, jeg håber Tina får tid og mulighed for at dukke op d. 14. (Fik du den, Tina? :-))
Forleden da sad vi nede ude foran C4, jeg sad med mt strikketøj og havde brug for en smule maske-hjælp. Ærgede mig over der ikke var andre der sad og strikkede og hvem dukkede så op som sendt fra himmelen? Det gjorde en Forsker og strikkeidyllen kunne genoprettes. Man kan sige at både Forsker og mand har god smag i øls!

4 kommentarer:

strikkeforsker sagde ...

Tak for de rosende ord, vi har begge en evne til at finde godt øl.
Livstykket er rigtig smukt, det lurer jeg også på. Jeg vil prøve at huske snowdrop til 19 apr, men mind mig lige om det kort inden ikke ;-)

Julia Zahle sagde ...

Skal jeg nok!

God påske!

Karen S sagde ...

uhh, hvor er jeg misundelig.. tænk bare at sidde og nyde solen og så med tankens kraft mane flere strikkere frem! Det er da lidt morsomt (ærgeligt at man ikke bor i Odense!)

Kh Karen S

Julia Zahle sagde ...

Karen - jeg synes også jeg var MAJET heldig! Det er jo ikke værre end at man kan flytte til byen... *G*