Julia Klummerfis!

Så sidder jeg her. Lænket til sofaen.

Jeg har klottet rundt på foden, kraftig forstuvning, er blå, hævet og pyldret.

Var på vej ned i byen - skulle handle. Der var Osh Kosh bukser til Christians kusines nyfødte baby der skulle handles og sol der skulle nydes.
Jeg så frem til denne dag. Min Mor havde været her og gøre rent og vi fulgtes ad. Allerede nede ved Føtex (5 minutters gang fra hvor jeg bor) klottede jeg. Av, for satans!!! (og ja, jeg råbte det - højt!)

Men jeg havde planer og tænkte at jeg kunne prøve at gå det væk. Ringede dog lige min Moar op for at beklage mig og hun var ikke længere væk end jeg kunne se hende, kom tilbage og trøstede mig. Ivalo sad i barnevognen og klukkede livligt.

Humpede så rundt lidt i byen. Laaaaangsomt gik det og det var ok, jeg skulle jo ikke nå noget. Ivalo begyndte at pyldre og tænkte jeg ville gå hjem og putte hende, men med min ultra langsomme gang nåede hun at falde i søvn før jeg overhovedet nåede min gade.

Nå, jeg trængte alligevel til at sidde ned og nyde det gode vejr, så jeg fandt en bænk og satte mig til at strikke lidt på en hue n til førnævnte kusine-baby. Ivalo sov et stykke tid og da hun vågnede rejste jeg mig op for at sætte hende op og så mærkede jeg en smerte så slem at jeg dumpede ned igen. Jeg skulle aldrig have sat mig ned, det tog 7 lange og 7 brede at komme hjem, en tur der plejer at tage få minutter.

Måtte holde pauser på vej op ad trapperne, Ivalo var sulten og sur og jeg fik sved på panden af bare stress. Trak vejret godt gennem næsen et par gange og fik lavet mælk og givet det til Hendes Surhed.

Ringede efter min Moaaar, som kom og puttede et tæppe om mig og tog sig kærligt at Ivalo. Når alt kommer alt er jeg stadig en Mor-bajs.

(Pause - har lige fået aftensmad)

Ålen har proklameret at han vil kalde mig Inva(lid) og så griner han grumt til mig.

Jeg vil have slik i aften. Jeg VIL!

Håber det bliver bedre i løbet af natten, for jeg har en sol at nyde, en baby at lege med og strik-in på lørdag, hvor jeg ikke vil være Inva mere. NÅ!

5 kommentarer:

bittestrik sagde ...

Åh nej, sikke en dum dag. Nu håber jeg du kommer nogenlunde på mærkerne igen før lørdag, ellers må du jo sige til, hvis der skal hjælpes lidt til. Jeg stiller gerne op. God bedring.
Hilsen Britta T.

Julia Zahle sagde ...

Mange tak, Britta! Jeg har hyret min mor til at hjælpe med at bage boller (Mors boller er jo bedst, ikke? *G*)

Ellers så er jeg ikke bange for at fortælle folk hvor kaffemaskinen er og at de gerne må gå i vores køleskab.

Men mon ikke det når at blive bedre i løbet af de næste par dage?

KH Inva

Karen S sagde ...

Din stakkel (og klumregøj)... rigtig god bedring til bentøjet!

Kh Karen S

Pia sagde ...

Åh nej da....sikke et dumt tidspunkt det sker på......nå, det er vel altid et dumt tidspunkt når sådan noget sker. Jeg håber det er blevet bedre og mindre smertefuldt nu.

God bedring og pas på dig selv! Hurra for din moooar!! Knus hende..

Kh. Pia C

Julia Zahle sagde ...

Pia - jeg knuser og krammer og kysser hende når hun kommer om lidt.

Og det er blevet bedre nu.

*S*