Kamera i Skotland!

Hvordan skal jeg så kunne dokumentere min nye strikke-taske?!?

Dagen i dag har budt på tidlig farvel-kys til en Åle der drog ud i morgensolens klare stråler. De skulle til Edinborough, men endte i Amsterdam. Endnu engang bøvl med fly og mere ved jeg ikke. Fik et hurtigt opkald inden de skulle boarde igen.

Hjemme har jeg som nævnt igen haft gang i den gamle sysmaskine, fik en idé med en taske der kunne bruges til mit strikketøj når jeg skulle til Strik-In og deslige. Oprindeligt var det meningen jeg ville strikke en og så filte den; men nu hvor maskinen allerede stod fremme, gik jeg igang.

Tog opgaven i typisk Julia-stil - lavede en meget enkel skitse og kastede mig ellers ud i det uden mønster og kun en idé i tankerne.

Forestil dig en lang taske, der ikke har sider, men påsyede lommer i forskellige størrelser der kan bukkes sammen og med to hanke i toppen. Der er to store lommer, der svarer til taskens sider i størrelse, og nogle mindre til de småting man ofte bruger når man strikker. Der er endda et par lommer til et par strikkepinde. Nuvel, det er en god ide, men mine evner er ikke de store endnu hvad angår syede sager, så dette er en prototype og I bedes at bære over med mig når fotodokumentationsapparatet igen er i hus.
Reste af dagen skal gå med afslapning og tv-dinner.
Et par pinde på Ene er strikket og jeg skæver over til Ivalo som jeg mistænker for at have slået en stinke-prut. En udluftning må til, her trænger alligevel. *S*

2 kommentarer:

Britta sagde ...

ja ja, giv du bare det stakkels barn skylden ;-)
Glæder mig til at se tasken.
Hilsen Britta T.

Julia Zahle sagde ...

Jamen, det VAR ikke mig...!

*uskyldig smil*