Forresten....!

Jeg er ved at montere en trøje til Ivalo. Garn og opskrift blev købt til Hpndarbejdsmessen i Vissenbjerg og det er strikket på pind nr. 6 og er et lyn-projekt! De andre jeg har været igang med har taget SÅ lang tid og har krævet en opmærksomhed jeg ikke har haft. Denne var lige ud af landevejen, 3 dage, og vupti den er færdig! Eller næsten - for jeg mangler stadig en halv sidesøm og noget hæklet kant - ikke noget der afskrækker eller kan tage mange minutter mere!

Men min lille modella-baby er ikke hjemme, så bedsteforældrene må vente med at se billederne til en anden god gang.

(Til dem, som synes Ivalo er det mest spændende i verden kan jeg oplyse at hun 5 tænder, den6. på vej, hun kan selv rejse sig op uden at holde ved noget, hun siger MOR!, har krøller ved ørene, kan sige tak og træt og MAM! Hendes yndlingsmad er Spagehtti Bolognese fra glas og hun har fundet ud af at vingummi er lækkert fordi hendes mor glemte at gemme det så hun ikke kunne nå det.
Hun kan selv hælde mælk op i et glas fra en kande, hun kan drikke af glas selv og de siger ovre i vuggestuen at hun er et madøre. Hun elsker at pynte sig og der er ikke noget bedre end at få et stykke garn som hun med det samme hænger om halsen som et (meget) tyndt halstørklæde. )

Det var lige for familien der læser med her. :-)

1 kommentar:

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

Tsk-tsk...jeg tillader mig altså at læse familiedelen med også, for jeg vil da gerne følge med i Ivalos gøren og laden ;o))

Lækker trøje !!

KH Tina