Gammel kone..?

3. dagen med aflevering af Ivalo i vuggestuen gik bedre. Hun græd da vi gik, men jeg er ret sikker på hun holdt hurtigt op igen.

Jeg havde min første arbejdsdag igår. Puha, jeg var træt da jeg kom hjem! Var et smut forbi Strikkecaféen hvor Tante Grøn holdte foredrag, men gik hurtigt hjem. Var bare for træt. Jeg finder dog lige så langsomt ud af at der faktisk er folk der læser med her, som jeg møder IRL. Kan kun opfordre jer til at hilse på, hvis I ser mig. :-)

Solen brager ind af vinduerne - afslører møg-beskidte vinduer, men det gør ikke noget. Jeg er ret afslappet med sådan noget.

På grundlovsdagen var jeg til Gammel-elev-stævne på Lunderskov Efterskole. Tænk, det var mit 10 års jubilæum! Så er det nu jeg skal forestille at være voksen. :-S Det er jo kun et øjeblik siden jeg gik ud af efterskolen! Jeg er en "gammel" kone i forhodl til de børn der gå på skolen i dag. Ålen gik på Bernstoffsminde her på Fyn - nu skal vi bare finde ud af hvilken em Ivalo skal gå på - hvis hun vil.

Jeg vil ned i byen i dag - alene. Det er ikke noget jeg har gjort meget i det sidste år, har på fornemmelsen jeg kommer til mangle noget...! *G*

God sommerdag!

2 kommentarer:

Britta sagde ...

Vi regner med at Rasmus skal på efterskole ved Vesterhavet et sted - eller som Jannik kalder det: "Genopdragelsesrejse til hjemlandet" ;-)

Du får helt sikkert en fornemmelse af at have glemt noget - det havde jeg hele tiden i starten når jeg var afsted uden Rasmus :-)

B

Julia Zahle sagde ...

Hej Britta!

Jeg er nu selv oprindeligt fra Jylland, men synes nu Fyn er det dejligste sted i Danmark! *S*

Knus