Travlhed

Overarbejde. Igår var der dømt nedmærkning af alt forårstøjet i butikken. For vi har UDSLAG i dag! Der bliver kø ved kassen, prøverummene og alle steder i butikken idag. Udsalg bestyder overarbejde og det er ok - selvom jeg godt kan mærke jeg ikke er vant til at arbejde.
Men alle jer, der tager på udslag i NoaNoa - læg lige mærke til at der på alle udsalgsvarer er streget den oprindelige pris ud og påsat et klistermærke med udsalgsprisen... det har vi gjort i hånden og jeg må sige at der er godt samarbejde i min butik og at vi er GODE, er vi!
Ih, jeg elsker når der udsalg i NoaNoa, der plejer jeg jo at gå shop-amok, men i år er jeg den der finder rigtige størrelser til folk og rydder op og smiler. Jeg kan mærke jeg trives med at være der, at være den hjælpende hånd. Og det fedeste er når der kommer en kvinde ind og tror hun er en størrelse Large, men i virkeligheden en Medium, så hun bliver overrasket og glad. Nå, nok om arbejde for nu.

Det har fået mig til at tænke.... hvordan bliver der plads til strik når jeg begynder i skole?!? Skole, læsning, arbejde, familien. Som det er lige nu kan jeg ikke finde plads til strik. Eller blogning. Men jeg har jo set jer alle kvinder her blogland der kan det hele - arbejde, familien, strik og hvad ved jeg. Have er der også mange af jer der har! Så mon ikke jeg finder tiden til det hele? For jeg vil jo gerne.

Jeg må indrømme jeg ikke har set på Tutti siden sidst. Ikke haft overskud til at regne og gøre ved. Men jeg tror jeg kan redde den, for jeg tror det eneste jeg har lavet er at jeg har lavet en enkelt udtagning for meget til ærmet. Men jeg får at se. Det bliver IKKE en UFO! Jeg har set en Violet blive strikket ca. 5 gange, hvis ikke det giver mig inspiration til ikke at give op, så skal jeg skamme mig! Har hørt noget om at man får god tålmodighed ved at strikke. Er det så ikke nu min gode tålmodighed skal kick´e ind? Eller hvad? Men når jeg får et par fridage ser jeg på Tutti igen og finder ud af hvad jeg gør.

Jeg er også ved at komme igennem bærestykket på Snowdrop nummer 2, det er dejlig pause-strik når jeg skal koble af. KAN ikke sidde stille og glo ud i luften....! Den er strikket i DUO og tilbudsmohair fra Netto, det er en dejlig nem model at strikke. Rundt og rundt og rundt. Og rundt.

Nå, tiden nærmer sig 8.00 og jeg skal i bad og skulle gerne ende med at se præsentabel ud.

Ha´en god dag alle sammen på www!

6 kommentarer:

Enaj sagde ...

Jeg gad godt blive betjent af dig, tror du er go til dit job.
Når først du finder en rytme i dit nye liv med skole, job og familieliv, så vil du finde ud af at der osse blir plads til strik, måske ikke så meget, men lidt har osse ret.
Ha en god udsalgsdag.
Kh Jane

Tina sagde ...

Jooow du kommer til at kunne nå det hele :):) Men tænk lige på at du i en periode har gået hjemme og haft en del tid til DIG og puslingen :) Nu skal nye rutiner findes og med tiden finder du huller til digselv igen! :)

ohhh kunne godt bruge nye bluuuser!!!
Knus fra mig!

Erna sagde ...

Du skal bare lære at planlægge din tid - så går det nok.
Planlæg - hvad der handles, spises hele ugen, så er der allerede meget tid sparet og lav store portioner og frys ned til en dag hvor du ikke har så meget tid til madlavningen. Badeværelset kan gøres rent medens Ivalo er i bad o.s.v. Så får du også tid og overskud til at strikke.

Erna - Lgk

Erna sagde ...

Du skal bare lære at planlægge din tid - så går det nok.
Planlæg - hvad der handles, spises hele ugen, så er der allerede meget tid sparet og lav store portioner og frys ned til en dag hvor du ikke har så meget tid til madlavningen. Badeværelset kan gøres rent medens Ivalo er i bad o.s.v. Så får du også tid og overskud til at strikke.

Erna - Lgk

Annette sagde ...

Det er det "farlige" ved at læse mange blogs - at se det de enkelte når, og sammenlagt føler man ikke selv at man når noget som helst - men set i lyset af een blog, når man nok lige så meget, som denne blogger...
Det kan stresse noget at se hvad andre når, men det man selv når, er mindst lige så vigtigt - det er som de andre ovenfor siger/skriver - noget med at planlægge tiden til det man gerne vil, så kan man mange ting...
God arbejdslyst i dit job - dejligt at du kan lide det og synes du gør en forskel....
kh
Annette

Ullaib sagde ...

Hej Julia, nu har jeg fuldt din blog et stykke tid og jeg må sige at du imponerer mig gang på gang. Alt det du når at strikke og sy med sådan en lille størrelse i huset..jeg er selv lige blevet mor og kan bare íkke finde tiden til alt det kreative,jeg prøver dog, men regner med det kommer:-)Ville også lige sige at du ser super dejlig ud i din snowdrop!!
Kærlig hilsen ulla