Uden Model...


Tøjen er færdig, hæftede den sidste tråd inden vi tog til koncert - nu venter den bare på at blive puttet på en Ivalo. Den er strikket i Løve Heavy, en bomuld/acyrl blanding på pind 6. Kanterne er hæklet med nål nummer 4, i Soon (brun)- Hjertegarns version af Heavy.

Det tog ikke mange dage - 4- for at være helt præcis. Begyndte torsdag aften til Strikkecafé.

Vi fik ikke kameraet med igår aftes, men jeg fik optaget et par lyde på min mobil. Jeg dansede gemmen koncerten, når man er til koncert, så danser man da - gør man ikke.....? Nåmen - jeg og så en anden kvinde var de eneste der dansede i vores område. Men jeg ER sådan! Jeg danser. Meget. Sommetider mere elefant end elegant, men jeg danser og jeg nyder det! Ofte danser jeg rundt sammen med Ivalo i stuen, hun elsker det!

Der var sange jeg ikke kendte, men der var så sandelig også sange jeg og hele Fionia Park kunne skråle med på! Jeg synes det var engod koncert!

4 kommentarer:

anne sagde ...

Skøn trøje til Ivalo.

Godt at høre at høre at du OGSÅ danser, jeg gør det konstant, og det samme gør mine piger, min mand syntes hvis jeg er pinlig, jeg har engang gjort det i Bilka ved køledesken, muzakken var go'....

Merete sagde ...

HEj Julia

Sikke en skøn trøje du har strikket der. Den bliver datteren da glad for.

Merete, Ramløse

Julia Zahle sagde ...

Anne - thi - tror Ålen har indset jeg er sådan med dans og sang og musik. Han har opgivet at synes jeg er pinlig og jeg tror han nyder jeg er så livlig - for det meste.

Merete - tak skal du have! Den er godt nok lige en tand for stor endnu, men hun får den på alligevel! *GG*

Fríða sagde ...

ej, sikke en nuttet tröje til lille Ivalo-prinsessen! og nu vil vi altså gerne have et billede med den på!
kh.fra Island
Frida