Yes!


Så er vi online igen! Dog har min astma tvunget mig til at tage hjem i dag, så jeg slapper af.
På strikkefrinten kan jeg meddele op til flere baby-undertrøjer er færdige og afleveret. Lige nu strikker jeg på Wicked, MS3, et lille halstørklæde, Hippiekluden og en lille baby-hue til Linus.

Linus. Lillebror til Jonatan, han er så dejlig at jeg måtte græde lidt da jeg så ham. Og når han er så dejlig, skal han også have noget dejligt at være i. Den lille undertrøje er strikket i Silke-Lin fra BC-Garn med en stribe af silke-merino fra DesignKlub Danmark. Mønsteret er Baby i Rib, også fra DesignKlub Danmark. Huen er strikket i striber af silke-lin og silke-merino - mønsteret er fra Hanne Falkenbergs Tutti Frutti uden bobler. (Ja, spørg ikke til Tutti, den er lagt på køl).

En kollega fra butikken har lige fået en lille bitte pige, hun har fået alt det lyserøde baby-strik jeg havde til overs.

Ivalo bliver mere og mere fræk. Hun siger NEJ! og ryster på hovedet når vi spørger om vi må få et kys, mens hun smiler over hele femøren. Hun gør antræk til at løbe, jamen, hun er jo bare om muligt endnu dejligere nu end igår. Selvfølgelig har jeg et billede.

4 kommentarer:

Tina sagde ...

Weeee velkommen tilbage online :):)
Ihh hun bliver da osse bare mere og mere lækker hende Ivalo :):)

Fríða sagde ...

hun er da lige til at spise, den unge!
kh.fra Island
Frida

Mette H. sagde ...

Sådan en lille charmetrold, hun er skøn. Håber det går bedre med astmaen.

Tina Olsen sagde ...

Velkommen tilbage..
Hvor skønt, du kan være med igen..
Og øv med den astma, det kender jeg desværre også - prøv ikke at gå i panik;-))
Og ivarlo er bare så smuk og lækker, kan bestemt godt forstå du er stolt af hende;-)