Blandede bolsjer!

En lille enkelt rose ude fra Ålerusen. Vores anden sommer derude er næsten slut og vi har måtte konstatere at vi har brugt den for lidt. Undskyldningen er i år at vi begge har arbejdet meget. Sidste år var det at Ivalo var så lille. (Vi købte den en lille måned før hun blev født...)

Men på den gode side, så kan jeg se at Ivalo får mere og mere ud af at rende rundt derude. Nu tør jeg lade hende rende rundt i græsset og hun nyder det.

Og til det nyeste: Min første sok! Eller nærmere betegnet min første hæl. Med hjælp fra Knitty har jeg lavet min første hæl og jeg er svært tilfreds med mig selv! Jeg fulgte opskriften slavisk, linie for linie, maske for maske. Og nu mangler jeg kun det øverste og den anden sok. Og jeg bruger ordet "kun" med en smule skepsis, for jeg har hørt om begrebet "second sock syndrome" - og jeg har jo vist jeg kan lave den hæl - men tanken om at kunne tage et par hjemmestrikkede strømper på gør en del ved motivationen.


Til slut et billede af min lille Bølle. I skal ikke lade jer narre af de smukke øjne, det skæve smil. Hun er ret irriterende for tiden. Bare Ålen eller jeg siger et lille nej til hende bliver hun fuldstændig hysterisk. Tænker hun prøver grænser. Men fandeme nej om jeg vil finde mig i at blive slået - heller ikke selvom det kommer fra min ellers så blide 14 måneders engel. Hun går ganske enkelt fra at ae mig på kinden til en syngede lussing. Håber, håber, håber på det ikke kun er min lille bølle, men at alle andre børn går igennem den samme fase lige i den samme alder.

Jeg skal lige huske at tage forbi 7/11 og hente Hendes Verden - der er et strikkehæfte med!

10 kommentarer:

Connie sagde ...

Hej Julia.
jeg kan berolige dig - det er ikke kun din datter der finder på sådanne ting. Min datter havde en periode hvor hun hele tiden bed mig. Jeg endte med at bide igen og siden gjorde hun det aldrig mere. Ikke dermed være sagt at du skal give Ivalo en lussing, men vær bestemt og sig at det må man ikke og vær konsekvent - lad være med at synes det er sjovt ind i mellem og skælde ud andre gange.

Det var bare mit lille råd.

hilsen Connie

Enaj sagde ...

Hej
Jeg ville egentlig bare sige det samme som Connie allerede har sagt. Jeg tror alle børn har sådan en periode, det har mine ihvertfald haft, men er du bare konsekvent hver gang så finder hun hurtigt ud af at sådan gør man ikke.
Forresten, flotte sokker du har gang.
Kh Jane

Karen S sagde ...

Jeg håber hun snart vokser fra det!

Men egentlig ville jeg bare heppe på dig mht. sokkerne!!! Bare klø på - du kan tro at det er rigtig fedt, når man første gang kan trække et par hjemmestrikkede (af egen produktion) sokker på!!!

Kh Karen S

strikkeforsker sagde ...

Det hedder terrible two's af en grund ;-)
Fede sokker, er det ikke Lorna's laces black purl?

Julia Zahle sagde ...

Forsker - jep, det er black purl. *S* Jeg er jo blevet helt hooked på det der strømpestrikning! (Det er jo ikke alle mødre der tør indrømme deres unger er skide trælse....) *G*

Jette sagde ...

Helt vildt fede sokker, og garnet er jeg helt vild med....

Julia Zahle sagde ...

godt det ikke kun er min lille trold der er træls... *G*

HANNE sagde ...

jeg fik en gang en blodtud af en lille fedtet knyttet hånd, som tilhørte en et-årig.......(hun er tilgivet)....hidsig og trodsig.
Det må være trist at sige farvel til NoaNoa, men vildt fedt at sige goddag til Tante Grøn :-)
Jeg håber du bliver rigtig glad for "tanten"

Linda sagde ...

Hehe, Oskar læner sig kærligt ind til een, og bedst mens man sidder der og rånyder hans kram, så haps! sidder hans tandsæt i skulderen på een. DAMN hvor gør det ondt. Og dasket i hovedet, når man lige stikker næsen lidt for langt frem, smakkodak! jow gu er han træls, især når han kaster sig bagover og nægter at tage føde til sig, fordi mor skal holde skeen med yougurt! Og hvor viforguder ham :o)
Lækre striber, hvad hedder garnet?
kh Linda

Julia Zahle sagde ...

Linda - heldigvis er hun ikke begyndt at bide. Men det kan hun SAGTENS nå at lære endnu!

Garnet er Lornas Lace - shepard sock i farven black pearl - købt hos nusseognørkle. *S*