...?

Det var skønt at vågne i morges. Ivalo - og dermed Ålen og jeg - havde sovet til klokken 8.00, set bortset fra Ålen blev vækket af nogle båtnakker med en megafon og høj musik på gaden, har natten været god. 2 dages sovetræning gav pote og Ivalo sover nu igen godt om aftenen.

Jeg har ikke fået strikket de sidste par dage grundet træthed og ondt i maven, men jeg er frisk igen i dag, kan jeg mærke og det kribler i fingrene for jeg ved jeg snart kan være færdig med et sjal.

Jeg har købt et enkelt nøgle garn - en cashmere- og silkeblanding - det er ren luksus! Jeg glæder mig meget til at strikke af det. Jeg ved allerede hvem der skal have det. Det skal ukendt baby have. Ja, vi er jo ved at lave nummer 2, der er ikke gevinst endnu, men det kan jo ske når som helst. Det er det sødeste lille sæt med undertrøje, underbukser og strømper, bare vent og se!

Her til formiddag har jeg planer om at vi skal besøge Linus og hans dejlige familie. Vise at Ivalo prøver at sige Jonatan og måske få lov at holde Linus.

2 kommentarer:

Jane sagde ...

Det sæt glæder jeg mig til at se. Håber I snart får "held i sprøjten" med familieforøgelse;-))

Anonym sagde ...

Tillykke med beslutningen om at lave en baby nr. 2... og god fornøjelse med forsøgene