På´en igen....!

Så har vi haft en skrigeskinke i godt og vel en time...

Og os som lige havde lavet aftaler med en Forsker og Mand... havde lagt en hvidvin på køl og i det hele glædet os til en aften med hygge.

Men nu er skrigeskinken faldet til ro, hun leger rundt på gulvet - der skal dog ikke andet and et lille nej til eller noget ikke vil som hun vil, før sirenen går igang.

Puha - jeg tager slæbet i nat - Ålen tog det meste igår nat. Mon det er tid til at sovetræne igen...? Er dette akt to af sovetræningen? Og hvor mange akter er der? 3? 30?

Og hvorfor er det man ofte begynder at vrisse af hinanden i sådanne situationer? Heldigvis har vi snakket om det og vi har fundet en træningsplan. Men vi gruer for det. Sovetræning er ikke sjovt. (Så er det nu du skal finde min mailadresse og skrive til mig hvis du har verdens bedste sovetrænings-fif...!!!!)

For det er først når man ikke får sin nattesøvn, man indser hvor dejlig den er....

3 kommentarer:

Tina sagde ...

Puha det er hårdt... jeg husker det fint!! Er det tænder? Eller grænser?

Hmm Nanna havde engang en periode hvor sovningen gik op i hat og briller. SÅ fik vi dette råd:
- gør sengeklar, under rolige forhold. (ingen vild leg osv).
- læs en historie/syng en sang og hyggenus. (helst i sengen, så man ikke skal flyttes bagefter).
- hvis hun hele tiden rejser sig op, så læg hende blidt ned igen... ikke snakke eller sludre... bare læg hende blidt ned og gå igen.
For HVIS i begynder at snakke og sludre og nusse... så har barnet snoet jer om lillefingeren ;);) Når godnat og nus er ovre, skal der jo helst soves ;)

Med Nanna virkede det efter mindre end en uge... men det var hårdt, for hun græd meget i den lille uge. Men derefter var sengeputningen hyggelig!! :) Knus!

LUL sagde ...

En stikpille med Panodil.:-)

Linda sagde ...

Tja, hvis de er syge er der ikke ret meget der hjælper, ud over panodil og tålmodighed. Og skiftehold; een ind i stuen med puder på hvert øre, og lovning på 2 timers uafbrudt søvn. Hvis man ved, at man får pause om 2 timer, så kan man næsten alt. Puder i ryggen, dæmpet belysning, baby i armene og så de 317 vers af langt ude i skoven, sagtere og sagtere... Noget af det værste er faktisk den med baby imellem os, for han roterer og sparker og klynker.
Når han ikke er syg, så kører vi kl 19 program: børste tænder (skrige hyle), bad, lege stille leg i den store seng, læse bog - hvis han ikke er for træt, sutteflaske med vælling. HVIS han altså ikke har taget en lur efter kl 16.30, for så er han sikkert vågen efter flasken. Og så kan man enten forsøge sig med alverdens forsøg på at trækketidenud og gørelivetbesværligtforsigselv metoder - dont bother, han kommer med ned i stuen igen, bliver sat på sin legemadras og så venter vi ellers på at han gnider øjne. Sommetider falder han til ro ved at man sidder og kigger fjernsyn mens han bliver "masseret" på ryggen, han er helt salig. Andre gange kan man ligge og læse en bog eller strikke, endda computere, bare man ligger nede ved siden af ham.
Man må bare indse at fritid og forældretid er en uforudsigelig faktor, og nyde når det endelig sker :o) - bare vent til hun bliver afhængig af disneyshow og sidder tryllebundet til skærmen, yes, its time for sex!!
kh Linda - mor til 2 store børn, der først går i seng kl 10 :o( - og som ikke gider se disneyshow mere.....