Mine versioner!


Min Bainbridge - strikket i dobbelt Alpaca fra Garnstudio - lidt smallere end alle andres. Jeg er normalt en meget varm person - varmen bølger ud fra mig - det har det altid gjort. Jeg er derfor skidt til at gå med handsker og varmt undertøj, men jeg kan mærke kulden på brystet når jeg er ude og cykle og det er Bainbridge god til at holde ude. Den er desuden så smart at jeg kan have den på på flere måder.


Se mit månelandskab! Hanne var så sød og hjælpsom at lave to tørklæder til mig og der gik ikke mere end et par dae før jeg havde puttet knapper i og vasket den blidt ved 30 grader i maskinen. Jeg tørrede den i tumbleren og jeg er meget glad for resultatet. Tørklædet er forholdvis tæt, men ikke stift. Det er SUPER-blødt og farven er jeg helt tosset med.

Jeg har ikke fundet lige dét der skulle puttes på forneden - tænker lidt i hør eller silke/hør fra BC garn. Det giver en god kontrast til det lidt grove uld. Et par steder har jeg strammet for meget omkring kanpperne, så der har skulle lidt reperation til - ikke noget vildt - heldigvis.

Hvordan jeg skal lave det næste, ved jeg ikke endnu, men det haster ikke. Der skal nok komme inspiration - jeg mangler i hvert fald ikke steder at søge inspiration fra. Se bare min anbefalede blogs!


6 kommentarer:

strikkeforsker sagde ...

Lækkert strik, godt du fandt en til at maskinstrikke det lange stykke.

Ses vi i aften?
Ulla

Julia Zahle sagde ...

Hej, ja, jeg kommer i aften!

Ses!

britt sagde ...

Det er nogen fine varianter! Især din boble-sag ser rigtigt vellykket ud.
:-) Britt

kludemutter sagde ...

Hvor sejt, skøn farve. Kan godt forstå du er glad ved det.

HANNE sagde ...

Den er blevet rigtig god, Julia.
Du kan også sy noget stof eller blonde på...

Tina sagde ...

Wow den er lækker!!! Jeg strikker stadig på mit kedelige tørklæde og glæder mig til at skulle valke det ;) Samtidig frygter jeg at det ender i et ødelagt tørklæde :)
MEn tror jeg for første gang vil prøve at smide en prøve i vaskemaskinen v 30 grader....