Tak for jeres søde ord...

Det varmer i en træls periode.

Ivalo har fået mellemørebetændelse igen, havde hende hos vagtlægen søndag aften, der kunne konstatere det er i højre øre igen.

Ålen er uge og rejse. Igen. Og det kombineret med kvalme, Ivalos sygdom er en farlig cocktail. I hvert fald for mit humør, som er helt i kulkælderen. Tænk, jeg har ikke enagng lyst til at strikke!!

3 kommentarer:

Tina sagde ...

aaai kære ven, op med humøret :) Find en god ven og slæb hende hjem til the og få hende til at give en hånd med :) En sludder og en kop et eller andet... så løsner det sig nok ;) KNUS

Charlotte Illum Larsen sagde ...

Jeg aer din kind og siger nååååhhh - det går over igen - tag en dag ad gangen - og strikkelysten skal nok komme igen... pas nu bare godt på dig selv - husk at hvil dig ind imellem.. mange hilsner fra Ærø

Linda Marsvin sagde ...

Åha, stakkels Julia og stakkels ivalo. Det er så hårdt med de ører, husk nu huen og alt det der som alligevel ikke hjælper - men! iliadin næsedråber, fås i håndkøb på apoteket, har hjulpet oskar igennem de sidste par forkølelser uden øreproblemer. han har nedsat hørelse pga de mange mellemørebetændelser, og vi satser på dræn. Iliadin må kun bruges i en kort periode, og der skal holdes en pause på 4-5 uger. Har du haft hende til ørelæge? for det hjælper lidt at få dem ind i systemet asap, mht til at få lagt dræn ind. (og det er en rigtig god ting, selvom det er skrækkeligt at få dem lagt i fuld narkose).
og så er det bare så hårdt at være alenemor, når barnet er sygt. Man trænger bare så meget til de 5 minutters aflastning den anden giver. Hold skruen oven vande!! Jeg har hørt at man kan sove når man bliver gammel ;o)

kh Linda