Ooooh, Yeeeaaah!!!

Så er den sidst ende hæftet. De sidder på fødderne. Helt vildt dejlige at have på - og det er ikke kun fordi jeg selv har strikket dem - næh, de ER dejlige at have på! (Og varme er de også - tror jeg må have dem af igen...)

Når dagslyset er tilbage, tager jeg billeder af dem og så skal I tro, jeg vil poste dem herinde, jeg vil prale og vrikke med tæerne og smile bredt!!

De er strikket på pind 2,5. Pindene er en lille historie for sig - jeg lagde ud med pinde i bambus. De virkede såmænd ok. Jeg var dog lettere irriteret over garnet ikke rigtig gled på dem og at spidsen ikke var god på dem. Gik ned i byen og invisterede i nogen sorte nogen. De kostede fannemig 98 kroner, men tænkte at de var godt givet ud, hvis de så også var gode at strikke med. Og det var de. Garnet gled bedre og spidsen meget mere spids og vupti - det gik godt fremad.

Og så knækkede den ene pind. Skide-ærgeligt, men det kan ikke være meningen en sådan pind skal kunne knække så let som i en almindelig ret-maske. Og jeg strikker ikke stramt. Så mig ned og vise pind frem og jeg fik en ny med. Cool. Men der gik ikke mange runder, før en anden pind også knækkede. Fik så at vide jeg ikke er den eneste der har haft samme bøvl med dem. Suk.

Men videre det og nu ligger de pænt foran mig og ser flotte ud. Mønsteret er Hedera fra Knitty, garnet er Black Purl fra Lornas Laces. De er dejlige!!!

Jeg har luret på mere garn derfra, det er så flot! Men det er også dyrt at anskaffe - både her i DK og fra England. Det må bestemt være en god gaveidé til jul - det kommer straks på ønskelisten!!

Næste projekt er også strømper. Det bliver skiftevis på tykke sokker til Ålen og et par Opal Hundertwasser til mig. (Jeg leder stadig efter en opskrift på strømper på pind 3... med kilehæl - bare lige så I ved det....)

Og nu vil jeg putte på sofaen, muhligvis overtale Ålen til en omgang nusning.

3 kommentarer:

strikkeforsker sagde ...

Vi vil se billeder :-P
trææææælst med ædeltræspinde. Jeg er gået over til korte pinde (12-15 cm), de knækker ikke så nemt som 20 cm pinde.

Anonym sagde ...

Du skal da købe dit Lorna's i USA, der kan du få 2 x 70 gram for 18$ -dertil kommer selvfølgelig porto på ca. 3-4$.....så begynder det altså at kunne betale sig - og især lige nu med den ekstremt lave dollar.

Mange hilsner
Julie

Anonym sagde ...

Hej Julia

Filcolana har en opskrift på strømper på p.3 i alle størrelser:

http://www.silkeborg-uld.com/index3.php

Klik på opskrifter, arwetta, strømper og så kan du downloade et word dokument.

Hilsen Lotte