Et lyspunkt...

... på en små-træls dag!

Jeg sidder i sofaen. Undrer mig over hvor meget snot man egentlig kan producere på et halvt døgn... og det skal også lige nævnes at jeg har en lille næse.

Jeg har pyntet juletræ i etaper. Når jeg ikke lige pudser min rudolf-røde næse og bliver svimmel, har jeg fået strikket en hue færdig. Men batterierne er flade. Både dem der sidder i mig, men også dem i kameraet. Så billede må vente i første omgang.

Jeg har arvet al min mors juletræspynt. Så jeg har brugt alle kuglerne fra hende og en smule af det vi havde i forvejen. Jeg genkendte flere af kuglerne og huskede hvor længe jeg kunne se på dem.

Lige midt i bjerget af snotpapir ringede det på døren. Clorius!!! Det havde jeg selvfølgelig glemt alt om, så jeg smed noget tøj uden på nattøjet og panik-pakkede bjerget væk inden montøren klarede trapperne til anden sal. Jeg må ha´set meget øm ud. Det var først bagefter jeg kom i tanke om jeg havde smurt noget af Ivalos zink-salve omkring min ømme rudolf-næse... Ja, det er ikke lige min dag...

Om lidt vil jeg forkæle mig selv med et langt og meget varmt bad. Jeg er ellers ikke den, der bruger mange minutter under bruseren, men lige i dag, kunne jeg godt tænke mig det.

Og så til det store lyspunkt!!!!

Ja, den er åben!!! Internet-afdelingen af Tante Grøn er åben! Jeg måtte med bævrende stemme sige det bedste job op jeg har haft, da opkasteriet begyndte. Men nu kan I alle se hvad der blandt andet sælges i den dejlige forretning!

Tanternes smag for det smukke, det sjove og det lækre skinner klart igennem deres afdeling på nettet, men snyd endelig ikke dig selv for et besøg i forretningen på Vestergade i Odense! Der emmer af jul, god stemning og man kan nemt købe sig fattig. Jeg må i hvert fald beherske mig når jeg er derinde...

Nyd internet-afdelingen, lad dig friste!!

4 kommentarer:

Fríða sagde ...

jeg har kigget i netbutikken, og det ser altså rigtig dejligt ud!
kan man, i Danmark, virkelig miste sit job på grund af graviditetsbesvær? her er det altså ulovligt.
og pas nu på badet ikke bliver for varmt, det er meget usundt for din lille baby.
kh.fra Island
Frida

Julia Zahle sagde ...

Nej, nej, nej... jeg har IKKE mistet mit job... jeg sagde selv op! Jeg har INTET dårligt at sige om Tanterne. *S*

houseofcharlotte sagde ...

Julia jeg husker da jeg boede i Haarby - jeg kunne lave mange krumspring for at en tur til Odense gik "tilfældigt" omkring Tanterne.. det er en total yndlingsbutik

Julia Zahle sagde ...

Jeg skal også altid liiiiige op i den anden ende af Vestergade, om ikke andet bare lige for at lure i vinduerne. *G*