At glæde sig!!!

En lille, bitte hue. Den er sikkert for varm til Juni, men jeg kunne ikke lade være. Det er Gro ´s berømte opskrift - jeg har brugt Lornas Lace shepard sock i farven Black Pearl. Jeg er meget tilfreds, men den er så lille. Er de virkelig så små, når de er spæde, de der baby´er?

Hun (jeg tør godt kalde "den" en hun) sparker hver dag - og jeg vokser. Og vokser. Jeg har dog mindre kvalme end i starten, men er ikke sluppet helt fra det. Måske er det bare tiden, måske er det medicinen jeg har købt (for dyre domme)? Jeg ved det ikke - jeg nyder bare at jeg har det bedre. Nu står min vægt stille i stedet for at gå ned.

Og jeg beklager på forhånd det slørede billede - det er ikke nemt at tage et billede i spejlet. Men det er nu meningen I skal se den hvide blonde-agtige ting jeg har på. Den er strikket i silke, noget jeg købte på Ebay for evigheder siden. Jeg slog op i forgårs - til semifinalen - og for få minutter siden hæftede jeg den sidste ende. Den varmer lige der, hvor jeg ofte mangler lidt varme når jeg trisser rundt her hjemme. Jeg havde faktisk længe ledt efter et mønster på en sådansjælevarmer. Den måtte ikke være langærmet. Så var der denne, jeg havde kig på. Men så kom disse ind af døren min:

Lace Style kom dog et par dage siden, postmanden kom med de resterende 3 i formiddags. Og det var netop i Lace Style, jeg fandt mønsteret på Little Lace Shrug (linker til Ravelry - er du ikke medlem, så bliv det!). Der var ikke langt fra tanke til handling og jeg sidder nu med et blødt stykke strik om skuldrene og undrer mig over jeg ikke fik strikket en sådan noget før.

Resten mønstrene i bogen er også dejlige - de fleste er skønne og de er forholdsvis nemme at gå til. Jeg ser masser af inspiration i dem og der skal nok komme mere fra den bog.

Big Girl Knits! Nu har jeg ikke fået nærlæst bøgerne endnu, men jeg glæder mig til det. Der er en masse gode fif til hvordan man som en tyk kvinde stadig kan klæde sig sexet uden at det bliver teltet. Og jeg er ikke til telt-tøj. Jeg er super-sexet og elsker at være det - denne bog giver nogen gode opskrifter på strik, der komplimenterer min størrelse. Skønt!

Knitting Without Tears - eneste jeg vil sige er at jeg glæder mig voldsomt til at læse den! EZ bøgerne bliver rost til skyerne rundt i blogland, jeg glæder mig bare til Almanac´en også kommer hjem på matriklen. Den har jeg nemlig også bestilt.

Victorian Lace Today... det kribler i fingrene på mig for at komme igang! Ind til videre er jeg blæst fuldstndig bagud af bogen, mønstrene, layoutet og jeg har lyst til at smide alt hvad jeg har i hænderne for at gå igang med sjalerne. Jeg kan fornemme der er noget for enhver smag og i forskellige sværhedsgrader - jeg glæder, glæder, glæder mig!!!

7 kommentarer:

svit sagde ...

Allerført stort tillykke med "tilstanden"!
Dernæst ser både bøger og den lille silkesag vældigt spændende ud. Kan man mon få lov at se lidt mere af den? Silkesagen, altså :-)

strikkeforsker sagde ...

Lækre bøger og silkesag, som Marianne vil vi se mere ;-)

Hvor meget garn er der gået til hue?
Tror nok, at babyen skal have en djævlehue mere.

Lise aka Pindsvinet sagde ...

Dejligt med gode strikkebøger. Held og lykke med dem. Det bliver spændende at se hvilke modeller du kaster dig over :)

Julia Zahle sagde ...

Marianne - jeg skal se om jeg kan få Ålen til at agere fotograf.

Forsker - jeg har brugt ca. 20 gram. Og det er uden bindebånd - det er der ikke brug for når de er så små. *G*

Bodil sagde ...

Lækker silketing - hvilket garn har du brugt?
Noget helt andet, betaler du moms eller told når du køber bøger i USA. Jeg har tit haft lyst til at købe bøger (eller på garn) på amerikanske websider, men kan ikke finde ud af hvor meget der kommer oveni af afgifter mv.

Julia Zahle sagde ...

Bodil - jeg har handlet i England - der kommer der ikke told på. Eneste grunde til jeg skulle handle i USA/uden for EU, er hvis jeg ikke kan finde det her i EU.

Jeg ved faktisk ikke hvad præcist det er for noget garn, jeg købte det på ebay...

Sanne B. sagde ...

Hold keffo Julia!!!!
Hvor er du bare sej og cool på den helt ustyrlige måde. Der er altså laaaaaangt imellem kvinder (især de lidt større af slagsen) der har den samme skønne selvopfattelse som du.
Way to go girrrll! Jeg bøjer mig i beundring og prøver at suge lidt til mig af din selvtillid.
kh
SanneB