En afstikker ned i værkstedsbutikken!

Jeg havde lige et par timer for mig selv i dag. Valgte en tur på biblioteket - lige for at se om der var nogen spændende strikkebøger. Det var der ikke, men elsker den atmosfære, der er på et bibliotek, så jeg var lige et smut forbi historie-afdelingen, som kal beses nærmere en dag hvor jeg har flere timer. Man er vel historiker - eller er igang med at blive til een...?

Turen gik derefter ned i gågaden. Det har været en kold dag og de varme vanter sad godt og holdt mine hænder varme. Jeg parkede det grå Lyn og slentrede lidt frem og tilbage - endte (selvfølgelig) i Tante Grøn, hvor det lykkedes mig at gå derfra kun med nogen strikkepinde. Jeg MANGLER jo ikke garn, vel?

Fik hentet Lynet og trak den gennem gågaden. Fik øje på den montre der altid står og ser så smuk ud med diverse lækkerier udstillet. Når jeg går dernede har jeg stort set altid enten Ivalo og /eller Ålen med - og de er ikke at tage med alle steder. Og jeg havde på fornemmelsen at jeg kunne bruge mange minutter på at kigge i Værkstedsbutikken.

Jeg fik ret. Der er keramik - som jeg ikke har meget forstand på - men fandt alligevel flere interessante sager og der kom da en tekop med ud igen. Jeg så bl.a de der frøer Liselotte har blogget om, og andet godt. Der er også mange smukke smykker og strik. Færdigt strik og tøj der ikke lige sælges i den nærmeste Vero Moda. Lige noget jeg elsker. Da Mette var her, snakkede hun om en butik, hun elskede at komme i - tror det var denne og jeg må sige at jeg gerne giver en bid mad og en kop varm drik til jer, der kommer langvejs fra og vil besøge denne lille biks, der byder på så meget lækkert. For jeg vil virkelig anbefale jer at komme på besøg.

Værkstedsbutikken hedder den.

3 kommentarer:

mortil9 sagde ...

Dét tror jeg lige jeg vil huske når jeg til april har hotelværelse og tre dage i Odense midtby til konference......
KH Susanne V

Julia Zahle sagde ...

Susanne - gør du det - så gi´r jeg kaffe/the!!!

mortil9 sagde ...

Heyy - dét vil jeg altås ikke lade gå fra mig - mener du det? Jeg er til konference i HCAndersens centret der ligger lige midtbys???Og en kop te og et nyt bekendtskab vil simpelthen da være....fantastisk!!! Har du mon termin der i slutningen af april eller er det først til maj??
KH Susanne V