God weekend!

Så har jeg prøvet at fifle med nogen af de der baggrunde.... og jeg kan ikke rigtig finde ud af det, men jeg VIL lære det!!

Dagen idag er gået med at vi sov længe. Ivalo vågnede ved 7.45-tiden i morges - det var lyst da jeg slog øjnene op. Jeg kan mærke foråret er på vej - også de sidste par dage hvor det var så koldt. Det er lige som om jeg kan lugte det. Det ligger i luften.

Vi gik en tur ned i byen - fik rundet NoaNoa og der er da lidt der passer Fruen. Fik en bluse med hjem - den passer også med babymave på. På vejen hjem lå Al Mercato - en italiensk biks med mange lækkerier og der blev handlet til frokosten og aftensmaden - det er endnu en måde vi forkæler os selv på.

Det nye Interweave Knits lå i postkassen da vi kom hjem fra gåturen - et hurtigt kig har der været tid til - jeg glæder mig til at nærlæse det i aften. Lige om lidt henter jeg Ivalo - jeg kan høre hun ligger og snakker derinde og SÅ skal der bages kanelsnegle!!!

God weekend!

3 kommentarer:

Tina sagde ...

I dine HTML koder bag ved siden, har du en kode der hedder noget med "Background-color:"... det retter du til : "background-image:"
Og sætter linket ind, til det lille baggrundsbillede, som du har gemt på fx flickr :)

Min kode ser fx sådan ud:
background-image: url("http://farm3.static.flickr.com/2383/2264105929_5252cab0ab_o.gif");

Så hvis du finder der hvor du ændrer baggrundsfarve og sætter dit eget link ind, så burde det virke ;) Ellers sig til!

Tina sagde ...

hmm mon du fik hele koden? Jeg kan ikke se det hele her nemlig ;)den har bidt sætningen over...

Uhhmmm kanelsnegle... :)

Julia Zahle sagde ...

Tak Tina - jeg har ikke hfat mulighed for at se på det igen i weekenden - jeg vil prøve mig frem igen. *S*