Vi skal have bil...

Og jeg skal lære at køre bil.....!!!

8 kommentarer:

Tineke sagde ...

Vrooooooooooooooom!!

Bettina sagde ...

Hvad så, besluttede I jer for Céed'en? Det var faktisk den, vi netop var ude for at købe i vinterferien...men der er lang leveringstid, fordi den er så superpopulær, så vi valgte en Peugeot 207 SW diesel i stedet (vi kunne ikke ret godt vente så længe, da den gamle bil skulle repareres for mange penge før syn) - den kan på gode strækninger køre helt op til 25-27 km på literen, det er vi ret tilfredse med. :o)
Når man netop kører meget som din Aale *s*, er det jo absolut noget at tage i betragtning.

Tina sagde ...

Weee tillykke med begge dele :):) I bliver glade for det.. deter jeg ikke i tvivl om! Det giver en anden form for frihed, der ikke er bundet til faste klokkeslet!

HANNE sagde ...

Tillykke, det bliver spændende .....kig endelig forbi, når du skal på weekendtur :)

Julia Zahle sagde ...

Tak, tak. Jeg skal nu finde et sted at få kørekort, da vi allerede nok får den om 10 dage. (Bettina - de havde LIGE den model vi gerne ville have stående).

Hvor lang tid tager det at tage kørekort nu om dage?

Bettina sagde ...

Hej !

Du skal have et bestemt antal timer, så der går nok en 3-4 måneder som minimum, det er jo vist kun én gang om ugen. Find en køreskoles hjemmeside, mange af dem skriver om det - og nogle af dem har sågar teoriprøver, man kan afprøve gratis. :o)

mortil9 sagde ...

Tillykke tillykke... ja, se at komme af sted til teori... de fleste steder tager et nyt hold ind sådan ca. hver 6-8 uge og man skal deltage i et bestemt antal lektioner - resten kan man læse op selv. Mens du er igang med det sidste af din teorilektioner kan du begynde at tage de køretimer du lovmæssigt skal have i kravlegården. Dernæst skal du til teoriprøve og SÅ kan du køre alt det du har tid til! Når først teorien er i hus så kan du i princippet tage en masse kørertimer i løbet af kort tid og så gå til kørerprøve...
Jeg har en bekendt der tog stort kørerkort den dag hun fødte sit 5 barn!! Dét kan ikke anbefales, siger hun... det var pokkers svært at vende en bus til 55 personer midt i bymidten SAMTIDIG med at hun stred sig gennem masser af plukveer og tiltagende lændesmerter!!!
Men det er skønt at kunne tage sin bil og køre ud i det blå...og går turen her til det midtjyske så er der altid plads til gæster...
Held og lykke!
KH Susanne V

Anonym sagde ...

goyalme akhilesh honest calle penn scramble boiling annotate georeference desperateege underused
masimundus semikonecolori