Hvis ikke det lige var fordi....

... jeg har en lille baby i maven, som snart kommer ud, så ville dagens selskab bestemt have gjort mig skruk.

Nøj, den lille DM er skøn! Hun er så dejlig at jeg får en lille tåre i øjenkrogen og det kribler i hænderne på mig, for at få lov at holde og nusse hende. Jeg fik lov - og nød lugten af baby i næseborene - det var lige som en flig af himmelen var her på jorden - og jeg overdriver ikke engang. Forsker og mand har sørme lavet en smuk lille pige.

I morgen skal vi ud i byen og finde det aller sidste vi mangler til Lillesøsters ankomst - en bøtte modermælkserstatning, hvis det skulle blive nødvendigt og en pusletaske til alt det lort man ender med at slæbe rundt på, når man har en lille baby. Vi fik aldrig købt en ny da den gamle gik i stykker, for der var Ivalo så stor at vi kunne nøjes med en ble og et par vaskeservietter når vi skulle ud.

Ellers er det minimalt hvad vi har indkøbt til den lille. I stedet har vi handlet dyne og seng i juniorstørrelse og en enkelt bodystocking i størrelse lille bite baby er det blevet til. Alt babytøj er vasket og lagt på plads - barnevognen står i opgangen klar til at trille nyeste skud på stammen rundt i byen.

3 kommentarer:

HANNE sagde ...

Mens vi venter på baby :)
Skønt alt alting er klar, så kan du godt smide benene op og hive strikketøjet frem :)

Julia Zahle sagde ...

Hanne - det er jo det - og jeg får faktisk strikket en del for tiden. Det er det allerbedste af-stressningsmiddel der findes - gudskelov for jeg opdagede strik!

Ulla V. sagde ...

Det er en skøn fornemmelse at være klar til at modtage det bedste i verden....men ventetiden er drøj til sidst!! Det erindrer jeg tydeligt...

Jeg er nødt til at ønske dig al mulig held , lykke og et hav af gode tanker allerede nu.... jeg vil glæde mig til at se din smukke baby :0)