Aaaah....!

Gårsdagens køreprøve-fiasko har lagt sig. Jeg trøster mig med at jeg ikke er den eneste, der ikke har bestået min første køreprøve. Jeg skal op til en ny, og sådan er det.

Ivalo og jeg har været alene hjemme i formiddags. Det har været super-hyggeligt og vi har gået en dejlig lang tur gennem byen. Jeg ville liiiige tjekke om forretningerne havde åbent, da jeg stadig har lidt penge til Ivalos fødselsdagsgave. Det havde de ikke - og det er ok - vi fik en dejlig gåtur ud af det - og en smoothie på vejen hjem.

Det er ved at gå op for mig at jeg har fri nu. Fri - som i jeg-venter-egentlig-bare-på-at-fødslen-skal-gå-igang-fri. Og det er skønt! Jeg er træt, kan jeg mærke. I kroppen og i hovedet - og jeg kan uden dårlig samvittighed bare lægge mig på sofaen og nyde det. Eneste jeg mangler er en have. En have lige uden for døren.

På den anden side, så bliver Ålerusen dejligere og dejligere. Ålen og Svigerfar har haft travlt med at rømme for bede og sået græs. Der er blevet gravet i mange kilo jord. Desuden har de fået malet stolperne, der holder taget oppe på vores lille terasse - hvide - og det er blevet så flot! Svigerfar og Ålens Onkel har i tirsdags lagt nyt, sort tag på terassen - det har endnu ikke fået set, men det er garanteret blevet rigtig godt!

Og sidst, men ikke mindst - vi har fået lagt nye tagrender på. Ikke bare tagrender, men kobber-tagrender! Med en mand som Ålen, der arbejder i et firma, der sælger kobber, kan vi ikke have andet end kobber-tagrender på...!

Der er mange projekter endnu i Ålerusen. Der er projekt-afskærmning-bag-til-dranker-nabo, vi vil have et par højbede, der skal plantes et træ eller to og nok også noget med noget hængekøje-halløj, men den idé har jeg endnu ikke delt med Ålen.

Om lidt kommer Ålen hjem. Så pakker vi en taske med lidt mad, bleer og strikketøj - og så ser vi hvornår i aften vi gider komme hjem.

10 kommentarer:

blog.grendesign.dk sagde ...

Herligt, Julia.
Tillykke med bedriften og friheden. Ikke så dårligt at der samtidigt er dejligt vejr.
:-) Britt

Lene Sophie sagde ...

Surt med køreprøven, men hva'. Jeg dumpede også første gang. Kørte over et ½m. højt helleanlæg og bagefter måtte min kørelærer have nye dæk på den ene side af bilen...
Nyd friheden og det gode vejr og lige om lidt så er Ellen der.

Merete sagde ...

Hej Julia

Det er bare at klø på engang til med kørerprøven. Jeg måtte også prøve 2 gange. 2 gang kørte min kørerlærer med, for han kunne forstå hvis jeg lavede nogen fejl.

Nyd friheden

Merete

HANNE sagde ...

Kan du have den dejligste dag i Ålerusen og nyde din barsel rigtig godt.
Jeg vil gerne have nogle ønsker til PIF gave til dig......ellers bliver det noget til småfolket :)
Knus og pyt med køreprøven, der skal snart komme en ny (det er jo heller ikke let med stor mave bag rattet) :)

mortil9 sagde ...

Hvor var det dejligt at læse at du nu lader dig drive til at slappe af og nyde livet uden alle de gøremål af voldsom karakter - jeg synes du i allerhøjeste grad har fortjent det!!! Nyd det i fulde drag... go den gode mor/datter hygge tur i formiddags er da noget af det allerbedste at ha med i dagens minder... god fornøjelse i Ålerusen og med familiehygge.
Kh Susanne
PS. Mon du snart er klar til at man puster lidt ve-støv mod Odense a' ??

Dorthe sagde ...

Jeg er sikker på at du nok skal klare den næste køreprøve - Held og lykke :-)

Knus fra
Dorthe

Fru Schwartz sagde ...

2. køreprøve er bare bedre....har også været der;-)

Kærligst Helle

Tina Mølgaard Andersen sagde ...

Pyt med den køreprøve, du prøver bare igen.

Det andet derimod lyder jo pragtfuldt, og så er det hele jo klart til når den lille ny kommer og I bare skal nyde jeres lille fristed.

Rigtig god weekend til jer alle 3 (4).

Vivian sagde ...

Tøhø, 3. gang var lykkens gang for mig til køreprøve (som OM det gør så meget at man kører et sidespejl af, tsk!)
;-)
Vivian

Ulla sagde ...

Trælst med køreprøven, du snupper den 2. gang. Lyder lækkert med nye tagrender til kolonihavehuset-

Pas godt på kobbertagrenderne, de er i høj kurs på det sorte marked :-(