Godmorgen!

Sidder her og er som den eneste i hytten, vågen. Men det gør ikke noget. Jeg nyder det. Ellen har givet os en fabelagtig nat og vågnede for en lille time tiden, fik lidt mad og nu sover hun igen. I den korte tid hun var vågen, var hun meget vågen.

Hun så mig direkte ind i sjælen med sine mørke, blå øjne og jeg kunne mærke mit hjerte krølle sig helt sammen af ømhed. Jeg husker godt hvordan Ivalo gjorde det. Det er som at blive kigget direkte ind på hjernen og så lidt længere. Intenst. Meget.

Jeg kan mærke, jeg har lyst til at gå en tur idag. Ud og nyde solen, ud og se på hvordan verden ser ud, når man er 4. Vi er 4. Og jeg er stadig heldig, at jeg er mig.

Og tak for alle jeres hilsener - jeg læser dem igen og igen og smiler. Ja - jeg er SÅ enig med jer - Ellen er dejlig!

9 kommentarer:

mortil9 sagde ...

Åh, du forstår at sætte pris på netop dét der gør livet forunderligt og dyrebart... må I alle 4 nyde denne første ganske særlige tid og være nær og lade kærligheden fylde!
Kærlige lørdagstanker fra Susanne

Sus sagde ...

Hej Julia,
Tillykke med jeres dejlige Ellen, hvor er hun smuk og vågen på det billede, hvor må I nyde sommeren alle 4
Sus

Jette sagde ...

Stort tillykke Julia, jeg er helt bagud med bloglines. Dejligt at få det overstået, kan I alle nyde det gode vejr. Og stor fin pige....

nurhanne sagde ...

Stort tillykke til dig og din familie med den dejlige Ellen :-)

Tonje sagde ...

Så fant jeg selv herind - jeg må være den sidste i hele Danmark der fik det at vide. Hihi :-) Jeg sidder jo alligevel her i det nord jyske og kan hverken gøre fra eller til!
Og hun er jo bare SKØN!!!
Glæder mig til at se jer,
stort knus til hele familien

Karen S sagde ...

Jeg gik specifickt på nettet i dag for at se, om der var nogen nyheder fra dig, og se så nogle skønne billeder og dejlige tidender! Tillykke, tillykke, tillykke! Hvor er jeg dog glad på jeres vegne. Hun ser rigtig lækker og dejlig ud.
... suk, glæder mig nu endnu mere til September, hvor Mini forhåbentlig melder sin ankomst ;)

Nyd hende, det har I fortjent.

Kh Karen S

Ulla V. sagde ...

Du sidder der og nyder hele meningen med livet - jeg husker tydeligt de intense hjerteblik fra mine små elskede børn....

Åh, hvor kan man længes efter lige netop dét!

Det er vidunderligt at læse dine indlæg - kærlighed og stolthed over din familie mærkes lige med det samme. Sikke en dejlig ting :0)

Britta sagde ...

Årh hvor er hun dog bare sød og dejlig!

Kender godt den fornemmelse af at blive kigget ind i sjælen. På tirsdg er det 3 år siden jeg oplevede den :-)

Tina sagde ...

Knus til jer alle FIRE :):) Håber i nyder dagen og ikke smelter helt i heden!