Til nipserier

Til min moster. Til nipserier. Og hvis du spørger mig, også til pynt. Hækl rundt i en flad cirkel til du ikke gider mere, hækl da bare rundt og rundt og rundt og rundt til du synes der kan være noget i og sy en lynlås i. Hvis du er heldig, så finder du en der passer i forretningen, eller også skal du hækle lidt mere ud eller hækle lidt ind - måske du kender en måde at forkorte en lynlås på og så kan du gøre din taske/pung lige så stor eller lille som du lyster. Mener at huske der har været en instruktion på at forkorte en lynlås på en blog for noget tid siden, men kan sgutte finde den...
Du kan bruge hvilket som helst garn (jeg har brugt hæklegarn nummer 5 fra hjertegarn, 100% bomuld) og nål der passer. Eneste retningslinier er at det passer bedst med fastmasker, så pungen bliver mest stabil og giver sig minimalt og at du skal hækle lidt stramt.

Se projektet HER på Ravelry.


7 kommentarer:

Anonym sagde ...

jeg forstår sle ikke hvordan du når at finde på alle de fede ting!... sikke en SMART dimse-nipse-taske!!!!!

Julia Zahle sagde ...

Rosanna - det er ikke mine ideér - Ravelry er en stor inspirationskilde - hvis du ikke er medlem, så bliv det!

Anonym sagde ...

Smart sag i lækre farver :-)
Ideen er hermed gemt.
Stine

Anonym sagde ...

Okay, dét må jeg vist hellere se at blive :O)
Hav en god sommerdag

Anonym sagde ...

Rigtig sød lille pung - eller hvad man nu skal kalde den.

Når jeg forkorter en lynlås (af plast) syr jeg bare hen over den ene ende med symaskinen. Frem og tilbage nogle gange, så jeg er sikker på at det ikke går fra hinanden igen. Så klipper jeg det overskydende af og viola!

Jette i Thyborøn
medlem af Ravelry. Men jeg har aldrig set den opskrift. Måske fordi jeg mest kigger på tørklæder og sjaler. :-)

hjemmemortil9 sagde ...

DU er godt nok nærmest afhængig af de der fix-og-færdig - hold op hvor du producerer, Julia... OG SÅ ER DET BÅDE SMUKKE OG FEDE TING DU LAVER!!!!! Gid man var mosteren, hva'???
Tak for inspirationen ... igen igen, jeg kan jo slet ikke lade være med i klikke ind hver dag efterhånden, altså!
Kh Susanne

Anonym sagde ...

Fin lille pung, og god ide til restegarnerne!
Lynlåslektionen er fra Helle Holst-strikkekurven, du skal helt tilbage til dengang hun lavede Zebra af Vivian Høxbro.... hm... indenfor de sidste 2 år :oD
kh Linda