27

Så er jeg 27 år. Det klinger godt, synes jeg. Føler mig i hvert fald 27 år. Ingen nervøse trækninger over at være et år tættere på 30. Bare generel tilfredshed over mig selv og mit liv. Bøgerne er en tidlig gave til mig fra Ålen - ved han har købt en gave mere, men den skulle posten gerne komme med i løbet af de nærmeste dage. Jeg har brugt dem flittigt! (Og så er det jeg opdager at Wrap Style ikke er med på billedet, den hører også til...)

Status:
  • Uddannelse - 3. semster på historie. Jeg elsker mit studie!
  • Bolig - 110 m2, 3 værelser midt i Odense. Det føles som om vi er ved at vokse ud af lejligheden, men er ikke sikker på om det bare er fordi jeg roder og at vi i virkeligheden sagtens kan være her. Men her er hjerterum og vi elsker at bo her.
  • Familie - består nu af 4 mand. Det lyder godt af mange, men ringer godt i øret. Ivalo fra 6. Juni 2006 og Ellen fra 6. Juni 2008. Ålen fra Marts 1968 og mig fra August 1981. Den post, jeg er mest stolt af. Nogen gange VED man bare man har taget de rigtige valg og jeg tog klart det rigtige valg, da jeg kyssede Ålen en torsdag September-aften ca. 6 år tilbage. Det har resulteret i en Ivalo og en Ellen. To tøser hvoraf jeg først er ved at lære Ellen at kende; Ivalo er Intelligent, Vaks, Aktiv, Lattermild og Overalt. Min Åle er min støtte. Ham, der forkæler mig og elsker mig - selv når jeg roder op i hans ordentlig-hed og skaber lidt kaos.
  • Grin - mange! Det er svært at have en dag uden grin og latter med mine to piger her.
  • Tårer - også en del - men de fleste kommer af lykke.
  • Garn - I læser med her, så I kender jo min største "last" - mit "stash" er for stort, jeg kommer alt for meget nede hos min garn-pusher og jeg har gang i alt for mange projekter på een gang. Alligevel gør mit strikkeri og hækleri meget godt for mig. Det afslapper mig, når jeg stresser og tilfredsstiller mit kreative gen.

Og nu vil jeg hoppe i tøjet - skal ned og handle til gæster i eftermiddag. Når jeg kommer hjem igen vil jeg prøve at sy en bluse til Ivalo. Klippede delene ud igår aftes, så det bare er at pakke symaskinen ud og sy. (Her kommer een af grundende til vi mangler et rum. Et Julia-rum hvor der er et højt bord, en garn-reol og et lavt bord. En god lænestol og plads til en spinderok. Godt arbejdslys og bare generel plads til at jeg kan folde mig ud. Uden at skulle pakke alt væk igen hele tiden. Jeg drømmer - en dag... en dag....)

18 kommentarer:

svit sagde ...

Tillykke med dagen og det gode liv!
27 - det er en skøn alder, så vidt jeg husker :-)

Tina sagde ...

Kæmpe stort tillykke med fødselsdagen Julia :):) Jeg håber du får en skøøøn dag med dem du elsker :):)
Det fortjener du!!!

Julie sagde ...

Tillykke med fødselsdagen! Her i København står solen højt på himlen, og det håber jeg også, at den gør i Odense ;-)

Fríða sagde ...

til lykke med dagen! dejligt at læse om din glæde med dit liv. og mht det ekstra værelse, hmmm. jeg bor i 220 kvm og venter stadig på det dér værelse kun til mig! gad vide hvor længe endnu jeg skal vente.
kh.fra Island
Frida

Tora sagde ...

Gratulerer med dagen! Håper den blir god for deg og dine :-)

grendesign sagde ...

Stort tillykke med dagen!!
Mht plads er jeg sikker på at man bruger den plads man har - uanset om det er 500 kvm eller blot de 84 kvm (+ kælder) vi bor på. Det gælder om at være opfindsom...og det er du jo! Så kan der gå sport i at bo småt.
KH Britt

Fru Thorsted sagde ...

Tillykke med dagen. Du er jo en vårhare! :-)

Tineke sagde ...

Tillykke, Julia. 27 år og et rigt liv, der kan man jo kun blive glad i låget af.

NYD dagen, familien og gaverne...

Birgitte sagde ...

Tillykke med dagen! Det er en god status-liste, du kan vise frem dér! :)

Annelie sagde ...

Tillykke med födselsdagen og det gode liv!

kh

/Annelie

Karen S sagde ...

Tillykke tillykke med fødselsdagen. Jeg håber (og tror) at du nok skal få sådan en dag, som du fortjener. Synes faktisk også at det er ret godt gået med hvor man kan være i livet som 27-årig ;)

Og tak for det gode vejr!
Kh Karen S

Gitte/ditogdut sagde ...

Tillykke søde Julia!
Håber du får en rigtig god dag. Med masser af gode gaver og søde gæster :-)

Lene Sophie sagde ...

Til lykke med fødselsdagen - super status du har lavet, nogle gange er det bare så fedt at se alt det gode i ens liv på tryk.

mortil9 sagde ...

Hip hip hurrra for dig Julia - hjertelig tillykke... 27 år er jo ingen alder - der er 100 år endnu at tage af - fortsæt du bare med al din nydelse!!

Skøøøn statusliste du der har dig - hvor er de heldige med dig i din familie. Enhver familie har brug for en der kand et emd at skabe lidt uorden og kaos, een der er mange steder på een gang, har mange jern i ilden og som er "stor i slawet" på alle områder - tillykke med DIG!
Kærlige hilsner fra Susanne

kludemutter sagde ...

Hip Hip Hurra !!
Tillykke med de 27 år.
Med alt det du har nået på 27 år, er jeg sikker på du også lige pludselig har et Julia-rum.
At du elsker livet på godt og ondt er man slet ikke i tvivl om.
Håber du får en dejlig dag, med dem du elsker.

Rosanna sagde ...

Tillykke med din fødselsdag. Tænk lige.. du ER 27 ... ægte syvogtyve... ikke LYVogtyve, som jeg kan "prale" af... waaau.
Og du skal da ha et Julia-rum, hvor alle dine kreative projekter kan få plads. Jeg føler mig overbevist om, at dét rum, det får du også på et eller andet tidspunkt

Ulla sagde ...

Et forsinket tillykke med dagen! Håber den var forrygende. Åhhh ja arbejds og hobbyværelse drømmer jeg også om

HANNE sagde ...

Forsinket tillykke til dig julia. jeg håber du har haft den skønneste fødselsdag og at garnet har væltet ind i gaveposer :O)