Der sker ikke meget her. Semesteret er begyndt og jeg er syg med forkølelse og hvad der dertil hører af faber, ømhed og tung-i-hovedet-følelser. Øv. Synes jeg bliver ramt hver gang der er semesterstart... Gad vide hvorfor...?

Selv pigerne er forkølede, men heldigvis ikke mere end at de kun snotter lidt. Men Ellen sover uroligt og rallende - derfor er der heller ikke meget søvn til den af os, der "har hende" om natten.

Mine strikkepinde er ikke blevet rørt, men jeg har da haft gang i hæklenålen - lidt - men det har også sin ret. Nu må jeg se om det bliver til noget...

Det, der får det meste af min opmærksomhed disse dage er The Greeks og Landbohistorisk Tidskrift 2008:1. Og noget skrevet med gotisk skrift, som jeg må indrømme jeg har meget lidt tålmodighed med at læse. Det må læses i etaper.

Nå, Badellen er ved at vågne og jeg vil have en kop kaffe.

Hav en god september-dag derude!

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

nye mennesker, nye baciller, ny snot?
God bedring!!

Julia Zahle sagde ...

Anne - højest sandsynligt. Måske blandet med lidt at jeg har liiige rigeligt at se til...

HANNE sagde ...

God bedring Julia, det er øv med snot :O(
Gotisk skrift - det lyder lidt svært..
Har du lagt mærke til, der snart er garnudsalg hos BC garn :)
...og tak for sidst, den dag gjorde mig glad :)

Anonym sagde ...

Ja, mit forslag er som Annes - det er jo lidt, som når ens små børn begynder i dagpleje/vuggestue/børnehave, så vælter det for mange også ind med nye baciller og snot i massevis. Og kombineret med en lille smule stress, måske, fordi du har strammet din tidsplan?
God bedring med jer alle!!
Elsker for øvrigt gotisk skrift og tekster fra dengang, det er superspændende at få et indblik i det, man havde brug for at nedskrive dengang! :o)

Fríða sagde ...

god bedring, Julia!
kh.fra Island
Frida

Karina sagde ...

Super-blog du har her!! Nyder at få lov til at læse med, selvom jeg ikke har været med så længe. God bedring til jer alle!!

Karina sagde ...

Super-blog du har her!! Nyder at få lov til at læse med, selvom jeg ikke har været med så længe. God bedring til jer alle!!

Julia Zahle sagde ...

Tak, Karina!