Udsalg og messe: Rovet III

Og så til noget mere fiber-relateret. Øverste billede her er noget ukendt uld. Dejlig gråt, tykt uld. Hvad det skal ende med, ved jeg ikke. Det var et ægte impuls-køb, noget jeg MÅTTE have med og jeg elsker det signal det sender: muligheder, kreativitet, varme. Det skal nok blive til noget godt!

Og en gave. Clara til Ellen, står der. På bagsiden står der: Fra Mette. Mette ved lige hvad jeg kan bruge. Hun har en evne til at ramme plet. Ikke kun har hun en sans for det skæve - som gør det smukt på sin helt egen måde. Hun kan få så meget til at se smukt ud. Hun kan se det smukke i så meget. Jeg er vild med hende.

Shetlandsuld. Jeg vender altid tilbage til shetlandsulden. Altid. Jeg har et afhængighedsforhold til den slags uld. Men tjek farven - den er fed, ing?!

Og se lige denne orange/gule farve! Den rene appelsin-drøm! Lidt gult til at spinde af. Lidt sommer, lidt gladhed. Det måtte med hjem til Odense. Det måtte det bare.

Jeg havde ikke meget planlagt indkøb. En lille beskeden liste, som jeg selvfølgelig glemte derhjemme. På den stod 500 gram Lucca Fino i afstemte farver til trøjer til pigerne. Blødheden, lækkerheden! Perfekt til barnevogns-trøje til Ellen og forårstrøje til Ivalo. Jeg fik også en rundpind med til at magic-loop´e og et par strømpepinde. Eneste, jeg ikke fik med fra messen var 2,5 mm. strømpepinde der kun er 15 cm lange. Og det var det eneste, jeg egentlig skulle have på messen.
Der var så mange ansigter - Der var en Chancestrikker, en Strikkepia, jeg desværre kun fik sagt hej til, en Rosenstrik og en Strik A La Chris. Der var dem fra Tanterne, dem fra Geilsk og en lilla Ella og hende fra Slagt en hellig ko. Der var 1000 andre. Jeg kan slet ikke holde styr på dem.
Der blev sat ansigter på bloggere og nogengange hviskede Mette og jeg sammen: "Det var da hende, var det ikke?" Og Hanne og jeg var begge lidt bange for at gå hen og spørge folk om de var dem, vi troede det var. Vi er nogen bangebukse... *G*

7 kommentarer:

Tina sagde ...

Sikke en masse lækkert garn :):)
Jeg var hos BCGarn fra 10 til 11.15 ca... øv jeg missede mange af jer!

Julia Zahle sagde ...

Til gengæld fandt vi hinanden til messen!

Tina sagde ...

Ja DET gjorde vi :)

Anne sagde ...

Herlige indkøb, Julia, og en herlig dag var det helt sikkert også, det oser ud af skærmen...

Strikkeheksen sagde ...

Sikke nogle lækre indkøb - jeg tror, jeg så dig tale med en kvinde bag mig i køen hos bc garn -hun havde den flotteste trøje på - følger ofte med på din fine blog, men er ikke altid så god til at kommentere :-)

Pia sagde ...

Hej Julia

Ja det var ærgerligt at vi ikke fik talt sammen - det kunne have været så hyggeligt! Men der var maaange mennesker og meget at se på, så måske en anden gang. Det vat ihvertfald dejligt at se dig "live" :-))

Knus Pia

Ella sagde ...

Det var sjovt at møde dig, Julia :-)