Nyt Layout...

... bare fordi jeg fik lyst.

Sidder og mangler noget at lave. Men ikka alt det der kedelige noget med opvask, tøjvask og sådan noget. Ellen er syg med feber - tror det er de der 5 tænder, der vokser, der gør hende vrøvle. Forstår godt hendes humør. Så jeg har brug for noget strik/hækletøj, der er lige så spændende som snonings- og hulmønster i eet, men som jeg hurtigt kan lægge fra mig.

Det synes jeg ikke er for meget forlangt.

Har allerede Facebook´et, Flickr´et, spillet 3 forskellige slags kabale, lavet frokost og ikke mindst hungen ud på Ravelry. Alt for meget inspiration på een gang - det der Ravelry. Men stadig så utrolig fedt. Lige som lidt sover Ellen forhåbentlig - og så må jeg nok hellere få ryddet lidt op - alt det kedelige. Jeg får enorm lyst til at rydde op i mit garn-lager - men har på fornemmelsen det kun får hytten til at se - om muligt - endnu mere rodet ud.

Der skal åbenbart ikke mere end 36 timers alene-hjemme-tid før her ligner et bombet lokum. Må hellere få ryddet op inden Hr. Åle kommer hjem. Han går op i sådan noget.

Var i byen i torsdags. Med søde veninder fra studiet. Fik begge unger passet ude ved Mormor, så vi kunne sove længe. Ålen var til noget mikro-bryg-jule-øls-noget. Det var sjovt. Og jeg kom meget sent hjem. Men blev igen bekræftet i at det der diskoteks-ræs ikke er så sjovt som det var engang. Er mere til at sidde på et værtshus med en god øl, hvor musikken er så lav at man kan føre en samtale uden at skulle råbe til hinanden. Havde ingen tømmermænd og sov helt til middagstid dagen efter. Det er åbenbart som at køre på cykel - det glemmer man ikke. (Glæder mig til den dag hvor ungerne begynder at sove længe...)

Nå - Ellen sover nu dejlig tungt og jeg vil rydde op. For selvom jeg ikke går så meget op i det, er det jo egentlig rart, når det er gjort...

Overvejer at holde noget strik-in her hjemme. Er der stemning for det her ude i blogland?

6 kommentarer:

Tina sagde ...

Fedt nyt layout :) Jeg kan rigtigt godt lide dit banner! Vil du dele skrifttypen?? :)
Jeg gad godt strik in... men har vildt svært ved at komme rundt pt :(

Anonym sagde ...

Fint design.
Ang strik-in, så tror jeg da nok, at jeg kunne finde på at dukke op :-)

Tineke sagde ...

Nøj, jeg trænger til det, også i dén grad, så hvis jeg kan, så vil jeg mægtig gerne.

Tina Mølgaard Andersen sagde ...

Hvis det ikke var fordi jeg boede på den anden side af broen gad jeg mægtig gerne.

Og bare rolig den dag kommer hvor ungerne sover længe, det varer bare lige nogle år endnu. ;o)

Elizabeth H. sagde ...

Jeg kan godt lide det nye look. Det er godt med forandringer ;-)

Pia sagde ...

Det er super flot dit lilla bånd med overskrift! Hvordan gør man?