Hvor er pauseknappen?

En rest Lucca og en hæklenål - pludselig havde jeg et par håndledsvarmere. Det eneste, der har taget lang tid, var tiden mellem at hækle og så at få knapperne sat på. Et hurtigt kig i mit knappesortiment viste at jeg ikke har 12 ens knapper - men hvem har også sagt der skal 12 ens knapper på?
Det hæklede et lavet af stangmasker, til det passede om mit håndled - med en række knaphuller til slut. Et billede af knaphullerne kan ses HER.
Og så lidt om mine børn. Eller rettere sagt; Ellen. Faktisk mest om mig. Jeg er sgu lidt træt af hende. Altså. Egentlig ikke så meget træt af hende, som I jeg-har-brug-for-en-dag-uden-en-baby. Underligt nok, så er det ikke begge unger, jeg gerne vil af med - det er kun Ellen. En hel intensiv eksamens-læsnings-dag på uni lyder meget rar.
Bare en helt almindelig 8 timers-dag uden Ellen. Det skal jeg iøvrigt nok få masser af når først Ålen får juleferie, da skal jeg ud og læse til eksamen. Det er derfor jeg får lavet så meget håndarbejde - jeg er endnu ikke begyndt at læse til eksamen.
Senere kommer min Mor og passer Ellen 2½ time - jeg skal ned og træne. Ned og svede og have gang i mine ømme muskler - konditionstræning og styrketræning. Jeg elsker det. Og så er der 2½ times baby-fri til mig.
Inden du bliver forarget over min trang til ikke at være sammen med Ellen, så husk at jeg også er vild med hende. Hun kravler og rækker tunge og grøj´er så det er en sand fornøjelse - det kunne jeg skrive meget om. Jeg trænger bare til en lille pause efter en nats uden søvn fra klokken 01.55 med en skrigende Ellen i favnen (hun havde ondt i maven, det lille pus) og dernæst 2 dages pylder (måske er hendes 7. og 8. tand på vej?).
Jeg er overrasket over hvor meget jeg egentlig kan lave med hende i viklen omme på ryggen og med hende på skødet. Jeg elsker min vikle.

4 kommentarer:

ANNEPÅLANDET sagde ...

Alle mammaer kan saktens trenge litt baby-fri i blant - særlig når det blir lite søvn! Det er nok mange som kjenner seg igjen her, men ikke alle tør å være så ærlige om det.
Og heldig er du som har en mamma som stiller opp som barnevakt når du trenger det - ikke alle har det!
Lykke til med eksamenslesing og eksamen!

Irene sagde ...

Superseje håndledsvarmere! Jeg er da ikke i tvivl om, at du elsker din unge, men derfor kan man jo godt en gang imellem ønske sig lidt fred. Og jeg ved godt det ikke nytter at skrive, at det er så kort tid de er små - for det er nu du har brug for søvn og tid til dig selv! Jeg har givet dig en award - kig på min blog:-)

Susanne sagde ...

Det er en menneskeret at have "fri" - bare en gang i mellem :o) Kender godt følelsen af at man "sander til" imellem ørerne fordi der bare aldrig er tid og ro (mens man er frisk) til at fordybe sig.....
Der er INGEN, som læser med her, der er i tvivl om at du ÆÆLLLSKER dine piger og Ålen :o)
Nyd dine fritimer.
Knus
Susanne i Silkeborg
PS: Fede sager du får lavet.

Anonym sagde ...

Jeg bliver skam ikke forarget.
Du er bare en helt normal mor.