Årets højdepunkt:

  • Ellen blev født.

Og så har jeg stort set ikke opdaget ret meget andet dette år. (Sat på spidsen, altså).

Siden Ivalo kom til - er der mange nye ting og sager, jeg ikke opdager. Musik, for eksempel. Og film. Mode - føles omtrent som om jeg har gået i graviditetstøj de sidste 3 år.

Til gengæld ved en en masse om Teletubbies. Og solcreme - parabener, parfume og sådan noget... Jeg har helt styr på Jordbær Maries venner og hvordan man laver hirsegrød til små sarte baby-maver. Jeg kan synge med på de fleste sange i "Kære Sebastian". Da Ivalo var baby havde jeg også ret godt styr på baby-mode. I år ved jeg heller ikke ret meget om det - Ellen dimser rundt i Ivalos aflagte.

Ifølge Ivalo er jeg rigtig god til at synge - selv når jeg er allermest snottet og ikke kan ramme en tone. Det er sejt, synes jeg.

Det er tilgengæld ikke ret fedt at det lige nu føles som om jeg ikke ved en hujende fis om Europa I Verden - det vil sige Antikhistorie og Middelalder. På trods af eksamenlæsning. Øv. Men jeg trives i kaos. Eller noget i den retning...

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ved du hvad...at vide hvad man ikke ved, er dog en slags alvidenhed ----det lånte jeg lige af Piet Hein tihi...det skal nok gå/det skal nok komme igen....Nyd dine piger og hav et rigtig godt nytår

Anonym sagde ...

Sådan er det - og ved du hvad...det er såmænd ikke så ring' endda!! Voksenlivet kommer ligeså stille tilbage igen i takt med at børnene vokser op....
Men når det er sagt ville jeg ikke bytte årene med de små ud med fuldtidsvoksenliv....det er så meget rigere at opleve gennem børnene. Og de gamle i familien har ret: "nyd det...de bliver så hurtigt store".
Knus og godt nytår,
Britt

hjemmemortil9 sagde ...

Hva' mener du dog, Julia...??? DU ved da så meget mere og af så meget større betydning nu end "Europa I Verden - det vil sige Antikhistorie og Middelalder." Jamen al respekt for dén viden men der er nu nok ikke nogle mennekser der lider under at du ikke kan en "hujende fis" om lige netop dét emne - men tænk lige på HVOR mange der er så afhængige af at du netop ved noget om solcreme og hirsegrødskogning!!! Og dit nærvær og din omsorg er jo netop det der fylder op dér hvor du ellers skulle ha - eller i hvert tilfælde har haft - et par ram til at fyldes ud af studierelevant læsning og diverse!!! Men bare du stadig nyder at være studerende og har lyst til at fordybe dig af og til - og i øvrigt er i stand til at være konstruktiv og selvdiciplineret når det tager dig - og glem så ikke alt det færdige strikkeri du har præsteret ... det er jeg grøn af misundelse over. DU er fandme kreativ, initiativrig og helt igennem et unikt eksemplar... heldige er dine to piger og ham Ålen!! Godt nytår til dig og dine....;0)