Op til overfladen

Jeg er ved overfladen igen. Lige og lige. Har haft et par døgn med snot, opkast, feber og hovedpine så stærk at jeg var lige ved at vække Ivalo så vi kunne tage til lægevagten.

Så faldt jeg i søvn. Og vågnede på sofaen 5 timer senere og tumlede derefter ind i sengen. Og sov så videre til Ivalo kom dimsende ind til mig klokken ukristeligt tidspunkt. På et tidspunkt vågner jeg lidt og ser at hun ligger og sover ved siden af mig og jeg sover bare videre - mens jeg nyder hendes selskab.

Vi vågnede klokken 9. Ivalo var ikke sulten og ville bare putte med mig. Hun føltes lidt varm og jeg fygtede at det var hendes tur til en omgang influenza. Så hun er hjemme sammen med mig i dag. (Ivalo har kastet op. 1 gang. Og har feber. Mit lille myr.)

Jeg har det bedre. Hovedpinen er ikke så slem som igår og `opkast` er reduceret til `kvalme en gang i mellem`. Det er klart en forbedring i forhold til igår, hvor jeg følte mig ret alene, mens jeg lå der i sofaen og savnede der var en Åle hjemme til bare at være her.

Her trænger til oprydning og rengøring. Jeg kan ikke finde ud af om jeg ikke kan overskue mere rod eller om overskuddet er til at rydde op...

Allerførst en lille prøve for at se om jeg kan holde noget i mig: en kop kamille the.

4 kommentarer:

Lisbeth K sagde ...

God bedring - håber, at du kan holde kamille-theen i dig, og at Ivalo ikke bliver syg, men bare havde brug for en hygge-hjemme-med-mor-dag.

kh. Lisbeth

Ulla V. sagde ...

Øv, hvor træls for dig! Og hvor er det uheldigt at du lige skulle blive syg mens du er alene.

Rigtig god bedring - jeg håber, at du snart er frisk igen :0))

hjemmemortil9 sagde ...

Åh, god bedring til dig - og Ivalo også! Oprydning det må vente til du/I atter er friske...åh, det er pokkers hårdt at være syg OG ha syge børn - og så er det da næsten ikke muligt at være syg "enlig" mor... tror man, men se så lige hvor du jo overkommer det! Seje kone...

Bettina sagde ...

Uha, det lyder som et par skrappe dage - arme dig.

Rigtig god bedring, jeg håber at du snart er helt tilbage igen. Og oprydningen løber ingen steder :o)