God-tidlig-morgen, folkens!

Godmorgen... Klokken 05.10 blev man så vækket.

Jeg havde sovet på sofaen, hvor jeg var faldet i søvn længe før Ivalo blev puttet - med bh på og brillerne kastet væk halvt i søvne på et eller andet tidspunkt. På en eller anden måde lykkedes det mig at sove hele natten på sofaen - en hel nats søvn uden afbrydelser og det var dejligt. Trods den der radbrækkede følelse man får i ryggen, når manhar sovet i sofaen.

Nåmen - Ivalo og Ellen var vågne. Ivalo blev dog lyn-hurtigt puttet igen - hun kom sent i seng og kunne alt efter hendes humør at dømme - sagtens klare 1½-2 timer mere. Klokken er nu 07.30 og hun er lige vågnet. Igen.

Ellen var til gengæld super-vågen og fik da også hurtigt skovlet en orn´lig portion hirsegrød i gabet inden legen gik. 2 minutter før Ivalo vågnede, blev Ellen puttet og nu sover Ålen og Ellen.

Jeg er på en eller anden måde godt udhvilet og kaster mig lige om lidt over noget strik og endnu en kop kaffe.

Angående det koralfarvede bomuld og isfjelds-blå-grønne knap - tror jeg at jeg går efter Hannes idé med et hæklet bærestykke og stof. Fordi koralfarve klæ´r mig og en sommer kjole/tunika er lige hvad jeg mangler i mit klædeskab. Havde ellers forestillet mig noget til en af pigerne eller et tørklæde - men de har jo så meget tøj (købte stort ind i forårstøj til dem igår) og jeg mangler ikke tørklæder.

Men jeg var fast besluttet på at komme hjem med noget koral-farvet garn i går - og det kom jeg. Uden at ane hvad jeg skulle bruge det til, bare at jeg hungrede koral-farve.

5 kommentarer:

LØB sagde ...

Du er tidlig oppe! Men jeg husker jo selv hvor tidlig oppe jeg kunne være med -spesielt- mitt barn nr 2. Det var somregel før 6.Da er det hyggelig å ha kaffe og strikketøy- og kanskje radioen lavt på. Ha en riktig god søndag. Du har laget så mye lækkert i det siste!

Julia L sagde ...

Søvn er det nye sort! Godt du valgte sofaen. Er imponeret over alt det du når - alle de kreative projekter: BUT HOW?

Rosanna sagde ...

he he he.... hvilken småbørnforældre har ikke prøvet sådan nogle nætter, og det er utroligt så forfriskende det kan være, når man sover mere end 3 timer i et hug! Fantastisk! Og dét selvom man har glemt at hive kontaktlinserne ud af øjnene, så de derfor føles noget tilsandede
Håber du havde en skøn dag

Julia Zahle sagde ...

Julia - fordi jeg står tidligt op og går (for det meste) sent i seng. Fordi jeg kun har 2 fag på Uni det her semester og fordi jeg nogle eftermiddage bare smider en DVD på til Ivalo mens Ellen sover eftermiddagslur, så jeg kan nørkle. Fordi Ålen klarer det meste af oprydningen og fordi jeg synes det er sjovt.

Desuden har jeg hængt/hungen ud med nogle fra mit studie ret meget på det sidste og de har alle konstateret at jeg ikke sidder stille med mindre jeg strikker eller spinder. Når jeg IKKE strikker eller spinder, rydder jeg op, vasker tøj, laver mad eller leger med ungerne, skifter bleer, mader, henter vand, lægger tøj sammen. Lige som de fleste andre forældre, tror jeg.

LØB: jeg havde en dejlig søndag. Vi flyttede rundt på møblerne i stuen, fik høvlet to store opbevaringsmøbler ud i gangen og ned på pigernes værelse. Nu er der luft stuen. Lige hvad der trængte til.

Rosanna - jeg havde en dejlig, dejlig søndag. :-)

Julia Zahle sagde ...

Julia - nåja. Jeg ser jo ikke fjernsyn. Jeg lytter fjernsyn. Der er nogle reklamer, jeg aldrig har set, men kan lydsporet på.