Ligesom vitaminer

Grønt er godt for mig og mit humør. Jeg bliver glad, når jeg ser en stærk grøn. Eller en sart mintgrøn. Og derfor har de sidste par dages oprydning i mit stash været som et boost, indtil foråret rigtig kommer.

Jeg har sorteret, ryddet op, noteret, smidt ud. Jeg har haft alt. Alt. Ude. Jeg har haft mine fingre i hvert bundt, hvert nøgle og hver uglerede. (Vi har ingen møl!) Der er sorteret om og lavet nyt system.

Jeg har været hård med sorteringen til genbrugs-posen. Der i ligger nu garn fra min strikke-start; hvis jeg ikke har haft lyst til at strikke i det de sidste 4 år, så får jeg det nok heller aldrig. Jeg har været realistisk - og i stedet for at synes det var rigtig træls at sortere, har det lettet. Befriende. Der står sgu også en sort sæk fyldt med garn til genbrug, så tror da fanden det letter!

Jeg har strikket en halsvarmer - i old-gammel Eskimould fra Drops. Grøn på den fede måde. WhamBamThankYouLamb - slog 23 masker op og strikkede til jeg ikke gad mere rillestrik. Den er dejlig at have på.

5 kommentarer:

Lotte K strik sagde ...

Hej!

Jeg kan se du skriver at du smider garn til genbrug, jeg strikker til børn i Litauen så hvis det er så er jeg da meget intresseret, jeg bor i Ringe her på Fyn.Jeg følger tit med på din blog, du laver mange fine ting.

Mange strikke hilsner Lotte

Anonym sagde ...

Hovsa, den halsvarmer kiggede jeg osse på i går, for Anna er blevet afhængig af dem...du gav mig lige sparket til at strikke en til os hver herhjemme, ;o)
Jeg burde også rydde ud,men for tiden er det faktisk lagergarn, jeg strikker af, støt og roligt får man da osse ryddet ud på dén måde. :o)
Julia, dit nye banner er i øvrigt enoooormt bredt på min "store" bærbare, og det ville være endnu værre på min notebook. :o(

Tineke sagde ...

Aaah ja, ryddet ud, dét har jeg ikke men jeg har også vendt og drejet noget grønt garn, som bare kalder på at blive brugt!

Herligt halsklud du har fået strikket sammen der...

Anonym sagde ...

Foråret kommer med farver - du har ret, det er et energiboost! Herligt!

HANNE sagde ...

Du er sgi skøn i grøn....også :O)