Forstørret halsvarmer


Også set rundt i Blogland for noget tid siden. Jeg er bare lidt sent på den. Min version er strikket i old-gammelt lagergarn. Nuuk fra Løve Garn, for at være mere præcis. 12 mm. pinde er lig med et hurtigt resultat og mønsteret - dobbelt perlestrik - synes jeg er så kønt.

Utroligt, som en omgang oprydning kan sætte idéerne i gang. Jeg ser muligheder. På en helt anden måde end før oprydningen. Overblikket gør forskellen.

Jeg har forresten givet garnet bort. Det gør også en dejlig fornemmelse. Og jeg havde det ok med det. Stak lige hovedet ned i sækken, for lige at se om jeg fortrød noget lå dernede, men kom frem til at alt garnet skulle gives bort. Jeg lagde det jo dér i posen af en grund, til at starte med.

Og så synes jeg at lyset på billedet er smukt. Blødt og lækkert.

Og så kan jeg ikke finde ud af om denne er den for-lille-poncho eller en for-stor-halsvarmer. Det sidste lyder bedst, synes jeg.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

tror oversize er kategorien. men smuk er den. og ja, det er lyset altså også. KH J

Anonym sagde ...

Tænk, som mig - ikke lige være ind i strikkeverdenen, men jeg bliver altid så glad, af at læse din blog som alligevel handler så meget om garn ;-) Stor knus Tonje

hjemmemortil9 sagde ...

Jahhh, dén er da for dejlig...den har en helt særlig farve - eller er det lyset? - og så er den da ikke for stor - den ser ud til at være lige somd en sakal være. Du er vildt go til stort set alt hvad du ender op med - men for pokker hvor du bare kan noget med de der hals-ting! Jeg bliver nødt til at "abe-efter" - håber det går an?