En dag i solen

Dagen startede tidligt med en super-vågen, men også super-glad Ellen, der moslede op til mig, godt hjulpen på vej af Ålen. Der er nu ikke ret meget dejligere, man kan vågne op til end en super-duper-vågen og glad Ellen, så jeg var hurtigt oppe af fjerene og klar på dagen. Ivalo kom tussende i sit Jordbær Marie-nattøj få minutter efter og vi fik bakset dem ud til mormor for dagen.

Vi havde hele dagen for os selv, og den skulle bruges på tur rundt og se på et par huse i omegnen og en tur i et eller andet åbent supermarked. Efter dette gik vi en dejlig lang tur ned gennem byen, hvor vi fik holdt i hånd og kunne have samtaler, der ikke blev afbrudt af små barnestemmer. Det er nu rart en gang i mellem. Vi fandt AliBi, der havde brunch på menuen og cappuchinoen smagte godt. Jeg fandt mit strikketøj frem og nød solens varme i mit ansigt.


Efter vores brunch tog vi ned på Firtal og nød et par øl. Flying Dog Double IPA til Ålen og en Limfjordsporter til mig. (Det var ikke Sierra Nevada i glasset, selvom denne øl også smager udemærket). Lige pludselig stod mormor med to frøkener foran os og Ellen blev lige elegant afleveret 3 timer før aftalen.

Hun var dog stadig i strålenede humør og charmerede de omkring siddende gæster mens vi drak ud og fik pakket os sammen. At sidde ude med Ellen uden bleer eller mad er lidt risikabelt, så turen gik hurtigt hjem igen.

I den tid vi havde uden børn, blev jeg dog færdig med et lille tørklæde, som lige nu ligger i blød. Glæd jer - jeg synes i al beskedenhed - at det er et af de pæneste tørklæder, jeg har lavet.

1 kommentar:

Frida sagde ...

Det lyder, som I har haft en rigtig dejlig dag sammen. Jeg elsker også, når jeg og manden får lidt tid for os selv. Særligt når den kommer uvænted. Jeg savner så meget børnene, når de ikke er hos mig, så når de kommer hjem igen, har jeg sååå meget ekstra energi og det er en dejlig følelse :)