Dansiringurin til Zahle-pigerne

Navia Trio og lidt ukendt uld i nogenlunde samme tykkelse + 1½ dag = vest i størrelse Ellen og Ivalo. Ja, det ER samme vest. Og det er ikke fordi den sidder for tæt på Ivalo.

Her kan mønsteret ses bedre - det er så enkelt, at det faktisk virker fjollet, at der er opskrift på sådan en fætter her. Ja, ja - ved godt det ikke passer helt, men den er bare så enkel - og så sød.
Undskyld. Undskyld, undskyld, undskyld. Toilettet - det var ikke helt gennemtænkt at billedet blev taget der, men det er det eneste billede af Ivalo, hvor hun står nogenlunde stille, så jegh kan få taget et billede. Hun er (var) på vej i bad, men ville lige prøve den - og så kunne jeg jo lige se om den passede hende. Det gør den.


Men Frøken Glad-I-Låget her - hun blev så vild med den, at hun brugte en halv time på at slæbe rundt på den bagefter - hun ville ikke af med den. Jeg nyder det, så længe, det varer.

17 kommentarer:

Anne Dorte sagde ...

Ja nyd det!! De får hurtigt en alder hvor de har deres helt egen mening om mors hjemmesyede eller hjemmestrikkede. Jeg har to på 4 og 8 de gider stadigvæk (specielt hvis de bliver taget med på råd) og jeg nyder det også.

Frida sagde ...

Simpelthen sååå sød. Heroppe på Færøerne er disse vester så utrolig populære. Det er så sjovt at se alle mulige versioner. Og så er de også så dejlige varme, at have på :)

Irene sagde ...

Hvor er de søde - både vestene og pigerne:-)

fisefornemme Pernille sagde ...

Hvor er den fin - og dine døtre er noget så kære! Det er synd, at der ikke er lyd og fat på billederne, men det må vi jo tænke os til ; )

Distant Knitter sagde ...

Hi, your knits for your daughters are super sweet! Fiona is beautiful, as are the vests. You have beautiful daughters and they have really pretty names. I like especially Ivalo, as it's a place in Finland, and I haven't heard it as a name before. Inari is a more common name, and a place, but Ivalo is beautiful!

Have a good summer, and good knitting!

Julia L sagde ...

nej, nej, nej.... det hviner i tænderne og øjnene løber over, så søde er dine piger i de fantastiske veste! Hvor er de smukke og hvor er du bare sej!

Nette sagde ...

Søde veste. De er helt perfekte, fed idé.
Det er så dejligt, når de kan lide det, og ligefrem er stolt af det, mor laver.
Forleden fik jeg en vestagtig ting færdig til den yngste, og han var ikke til at skyde igennem i børnehaven. Om morgenen skulle han have hagesmæk på, sådan den ikke blev beskidt.
Jeg nyder det, og kan godt forstå, du gør det samme.
Der er sgu også et eller andet specielt og fuldendt over at kunne lave tøj til sit barn.:-)

Anonym sagde ...

Skønne unger...

Helle Nielsen sagde ...

Super vest. Har selv en til datteren, om end hun nu mener den kradser. Men den er også i originalt færø-uld. Herhjemme er det efterhånden hun sokker hun godtager i uld (mærkeligt), men vil heldigvis meget gerne have hjemmestrik bare det ikke kradser.
Ha´ en god dag.
Hilsen Helle

Strikkeheksen sagde ...

Du har godt nok fået taget et par pletskud der, hold da op, hvor er de søde - både vest og piger :-)

Anonym sagde ...

Skøn vest og nogle helt igennem dejlige billeder af dine søde piger :-)

britt sagde ...

skønne veste og piger! Helt igennem!
KH,
Britt

Trine sagde ...

Eeej, hvor de ligner dig - især den mindste! Nu har jeg jo selv fået syn for sagen! :-)

(SÅ hyggeligt! Og feeeede bukser, i øvrigt!)

Må bare strikke den vest en dag jeg får tid!
Kh Trine

Maren sagde ...

Super fin den er.
Kan du overtales til at give opskriften fra dig?
Knus Maren

Anonym sagde ...

Var det muligt, at man kunne få en kopi af opskriften?
Den er super lækker. Og dejlige modeller i den ;o)
Mvh
Elisabeth

Kristiane sagde ...

jeg ville også høre om det var muligt at få opskriften?? eller få et link til hvor man evt kan købe den??? (kristiane_krogh@hotmail.com)

mvh kristiane

Julia Zahle sagde ...

Jeg købte den i en af de lokale strikkebutikker i Odense. Den er lavet af Katrin Haraldsen og originalgarnet er Létt-lopi og er udgivet i samarbejde med Haandarbejdets Fremme og istex.dk.

Den har nummer 20084.

Så burde I kunne finde den selv derude. Kontakt evt. istex.