Har du nogensinde været til Lykkel-otto? Det har jeg!

Jeg fandt en spole Supersoft. Den er gul og jeg havde købt den alligevel, selvom den ikke var på tilbud. Den var rørende billig. Rørende; og hvis du er heldig, har de flere lækre tilbud dernede. Men der er ikke mere gul; bare så du ved det. Dette garn er tiltænkt et sjal eller to. Måske lidt vintertilbehør til pigerne.

Og så har vi været til "En aften i TV" i børnehaven. Børnene havde planlagt flere sjove indslag og det var tydeligt, der var blevet øvet og øvet; rigtig længe. Der var fine flag, som børnene havde tegnet på og der Lykkel-otto. Det var så fint - men fordi vi voksne ikke havde købt nok plader, var der ikke nogen, der vandt. Næste gang køber jeg 10 plader!
Der var sang (med hylesjov Blachman-efterligning) og tv-køkken, der var tv-lægen, der opfordrede ungerne til ikke at børste tænder, men til gengæld mente det var sagen at spise slik og at de voksne skulle drikke en hulens masse rødvin. Bagefter sendte han små glas rundt med "rødvin" til nogle voksne og drak så en lille skål med dem. Der var den sødeste lille pige, der sang to sange på engelsk (så engelsk som det kan blive i dén alder) men det lød godt.
Ivalo var ikke med i forestillingen, hun var til gengæld super-træt og umulig noget af aftenen - hun plejer at få en lille lur om eftermiddagen, hvor hun falder i søvn mens vi laver aftensmad.


Jeg strikker på et trekantet tørklæde for tiden. Jeg strikker derudaf uden opskrift og jeg glæder mig til at se resultatet.

Ind i mellem konsumeres der en Sun Lolly. Og det er godt!