Foobird

1 døgn. 1 lille bitte døgn tog dette at spinde dette batt fra Into The Whirled. Længe har jeg sukket efter hendes batts og da hun endelig besluttede at sælge til internationale kunder, slog jeg til!

Fibrene var meget lækre at arbejde med; da de kom som en/et batt, skulle jeg lige finde ud af hvordan det skulle gribes an. Jeg valgte at spinde fra den ene ende til den anden i een retning, så jeg kunne bevare farve-skiftet.

Farverne er en smule anderledes end jeg havde i min forstilling, da jeg så på billederne, men det synes jeg ikke gør noget. De er anderledes og igen lidt skæve; lige som jeg kan lide det!

Falklands-uld i farven Foobird. Der er 262 meter og 115 gram, navajo-tvundet for at bevare farveskiftende. Jeg mangler stadig øvelse, men jeg nyder alligevel det rustikke udtryk i nybegynder-garnet... *G*

3 kommentarer:

Nette sagde ...

Nu spørger en, der slet ikke kender til det, måske om noget dumt.
Når du får sådan et bundt med uld, der skal spindes, kan du så helt selv bestemme, hvordan farverne skal komme? Eller er der en bestemt rækkefølge, en ende, man skal begynde fra?
Jeg tænker her selvfølgelig på farverapporternes længde. Er det til sokker, er det måske smartest med rimelige korte farveforløb, hvor imod det måske til en trøje str. XL ville være bedst med en større rapportlængde.

Jeg er vild med farvesammensætningen. :-)

Julia Zahle sagde ...

Du kan selv bestemme, hvordan farveforløbende skal være. Hvis du er god nok. Det handler egentlig bare om at arrangere fibrene sådan som du vil. Det kræver dog også at du ved hvordan garnet skal tvindes og hvordan det vil opføre sig derefter.

Nogle kan bare sådan noget; jeg tager det mere eller mindre som det kommer med en meget overordnet plan.

Nette sagde ...

Tak for svar, Julia.
Er lige vendt hjem fra ferie, så har først læst det nu. Jeg synes, det er rigtig interessant at følge dine projekter lige fra det farvede uld og til det strikkede arbejde. :-)