Aviatrix

Jeg erklærede tidligt i morges at jeg ville holde helt og aldeles fri i dag. Så jeg valgte at rydde lidt op i nogle af mine uldne sager og vinter-tilbehør, jeg har fundet plads til i diverse bøtter rundt om i hytten. Jeg fik sorteret ud i alt det, som Ellen ikke kan passe mere og som Aviâja kan bruge.

Midt i det hele, fandt jeg en hue, jeg strikkede tidligt på sommeren, som jeg ikke mener, jeg overhovedet har vist jer.

Det er en hue strikket med vendepinde og som jeg synes så helt fantastisk ud på de billeder, jeg har set inde på Ravelry. Jeg var sikker på at Ellen ville se skøn ud i sådan een, så den strikkede jeg på 1 times tid en tilfædig dag.

Mønsteret er nemt - med pind 5 og tykt garn går det stærkt og det er ganske et hurtigt fix, hvis man lige trænger til sådan et. Jeg strikkede ribben omme ved nakken lidt længere for lidt mere varme, ellers ingen ændringer.

Men det, jeg synes allerbedst om ved denne hue er knappen! Synes den passer rigtig godt til og gør huen lidt mere spændende.


7 kommentarer:

Fríða sagde ...

hvor er den bare heltigennem supersöd og sikke en genial konstruktion! kan du huske hvad modellen hedder?
kh.fra Island
Frida

aija sagde ...

Lovely! I want to make this pattern for my nephew :)

Julia Zahle sagde ...

Frida -d en hedder Aviatrix og kan findes på Ravelry som gratis-opskrift. :-)

Aija - I can understand that - it is a smart construkction and so much fun to knit! And it takes so little time, so you can make a bunch of them!

fisefornemme Pernille sagde ...

Den er rigtig fed! En helt anderledes sej hue - det ligner jo en hjelm!

Trine sagde ...

Ihhh - bedårende!!!

Dandylion sagde ...

øv jeg kan ikke finde denne fantastiske opskift inden på Taverly, har du den tilføldigvis på din com. Jeg har næsten lige lært at strikke, og vendestrik er bare dejligt nemt :D
Har forresten fundet dig via Sascha (strikkekatten)

Dandylion sagde ...

NEJ! Jeg fandt den, skulle da bare lede det rigtige sted ;)