Hvordan gør du det???

Jeg taber mig ved at spise sundt.

Men - eftersom jeg ikke rigtig har været ret god til at styre det med at spise sundt, har jeg fået hjælp. Jeg følger et kostprogram hos dem her. Jeg følger det til punkt og prikke - undtagen når jeg tager en belsutning om ikke at gøre det; hvilket jeg ikke har gjort ret mange gange.

Jeg har før været hos dem, dengang syntes jeg det var svært. Uoverskueligt. Men på een eller anden måde, er det som om det hele bare virker bedre denne gang. Jeg tror det er fordi jeg er 100% med denne gang - motiovationen kommer indenfra og ikke udefra. Jeg ønsker det her for mig selv og ikke fordi jeg har en meget god Åle, der dengang var supergod til at følge den.

Men - jeg mærker allerede nu mange fordele ved de nu tabte 12 kilo. Vejrtrækningen er bedre og udvalget af tøj er større. Jeg har altid haft det svært med tøj i store størrelser. Det var ligesom ikke ret klædeligt, synes jeg. Lidt for teltet på den trælse måde og en meget misforstået måde at forsøge at skjule dellerne. Halløj - uanset hvad for noget tøj jeg tager på, kan man se jeg er fed.

Men - jeg er nu kommet så langt ned at jeg kan være i rigtig mange af xxl-størrelserne i Noa Noa tøj (hvis det da siger dig noget). Og noget af tøjet er endda for stort. Så om en 2-3 kilo er det en XL jeg skal ned i. Og jeg elsker det. Jeg hepper på mig selv hver dag og glæder mig gang på gang, når jeg opdager jeg skal have ny bh, nye bukser eller når underbukserne begynder at glide ned af sig selv. Gammlt tøj i skabet bliver fundet frem og det føles som om jeg allerede har fået en ny garderobe.

Mit ansigt har ændret sig, mine bryster har ændret sig meget - jeg ændrer mig konstant og jeg kan mærke at jeg bærer mig selv på en ny måde. Mere sexet. Og mit ydre afspejler mere og mere det billede jeg har af mig selv inde i hovedet. En super-sexet og glad kvinde, med sunde røde kinder og energi, der bobler og hele tiden er ved at koge over. Jeg når mit mål.

15 kommentarer:

Karen-Ditte sagde ...

Det er dejligt at læse din glæde - det er godt at være selvfed - i sær når man lige har tabt 12 kilo. Flot!

Jane sagde ...

Ja det er altså bare så flot et vægttab du har opnået.
Jeg ville ønske jeg havde samme rygrad som dig, men en eller anden dag så må det da lykkes mig. jeg har før tabt mig 30 kg (12 år siden) så jeg må da for hulen kunne gøre det igen og ja jeg tog det hele på igen :-(
Nu vil jeg lige kigge lidt inde hos vægtkonsulenterne :-)

Anne sagde ...

Hvor er det flot, Julia, sejt gået!!

Jeg forstår din store glæde over tøjet og selvfølelsen, men jeg tænker da også, at bevægeligheden bliver større og friskere og det er da guld for en småbarnsmor, som du, der gerne vil være aktiv sammen med børnene.

Jeg hepper på dig igennem det videre forløb, jeg hepper for den sundere gladere Julia...

Sifka sagde ...

Hvor er det dejligt at læse. Du er virkelig nået frem til det sted, hvor det nærmest kun går fremad. Jeg forstår godt, at du er glad. TIllykke med den nye dig:)

Anonym sagde ...

Tillykke med din nye størrelse. Jeg har osse smidt 12 kilo og har for første gang i mange år kunnet komme ned i XXL fra Noa Noa :)
Jeg er rigtig glad for madlog.dk.
Og for 2 uger siden begyndte jeg at træne i fitnesscenter. Det var noget af en overvindelse men det er bare så FEDT at knokle igennem.

Bebiane sagde ...

Tillykke med det flotte resultat, godt gået.

HANNE sagde ...

Stærkt gået Julia :O)

ulla sagde ...

Fik jeg sagt du er sej??
Ønsker mig rygrad og motivation i julegave!

Clemme sagde ...

Hvor er det dejligt for dig :) Skide godt gået :)

Heidi sagde ...

Godt gået Julia. Også tillykke med den fine omtale af din blog i Femina i denne uge.

Hald sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Hald sagde ...

Hvor er det sejt! Tillykke med tabet - og god fornøjelse fremover. Hepper herfra! :-)
/Hald

Monica sagde ...

Faldt tilfældigt over din side - fedt med vægttabet. Jeg ville gerne gøre dig kunsten efter - mangler bare at tage mig sammen for alvor.

mortil9 sagde ...

Åh, hvor er du da for lækker og helt vild sej, Julia... så stærkt gået! Hep hep hep... du skønne!

Tineke sagde ...

Hold da fast, hvor ér det godt gået! Bravo bravo!!!!
Hvordan jeg gør det? Tja, jeg har også fulgt dem før i tiden. Det eneste problem synes jeg er, at det kan tage meget laaang tid at tilberede mad. Så hvordan gør du det praktisk, kunne jeg godt tænke mig at vide, og hvordan spiser familien med hos dig? Det samme, eller laver du andet mad til dem?
Knus, Tineke - som lige opdagede at det da ik' kunne være så længe siden at du havde blogget, men at du ikke opdateres på bloglines.