Strikke-opdatering - alt på een gang!

Synes du her lugter? Tja - det kunne jo selvfølgelig være Ellen, der har lagt en lort i bleen, men jeg henviser nu til fiskehatten. Jep - den før omtalte fiskehat er endelig færdig og jeg glæder mig helt vildt til at give den til Jacob. Men fiskehatten lugter ikke - heller ikke selvom den ser død ud. Den skulle i stedet gerne være varm og sej. Ellen bar den med charme og jeg håberhåberhåber bare Jacob synes den er lige så sej som jeg synes.

Og så er min Akimbo endelig færdig. Ikke "endelig" fordi den har taget lang tid at strikke - for den reelle strikketid har været lille; jeg har bare haft mange, mange timer på Uni og mange sene aftener, hvor der har været meget lidt overskud til at strikke.
Skulle du få lyst til at læse flere detaljer om sjalet - så tag et kig på min projekt-side inde på Ravelry - der kan du i øvrigt se andre lækre versioner af sjalet. Kort fortalt: jeg kan varmt anbefale dette mønster til enhver med hang til sjaler og smukke - nærmest grafiske linier. Du kan også anskaffe dig mønsteret via Ravelry.
Forestil dig et sjal i lyse rå-hvide farver med lys brun i kontast. Eller en meget lys pastel-blå farve... Jeg kan - og når jeg har udryddet mine andre halv-færdige projekter, ved jeg godt, hvad jeg vil gå i gang med.
Og her så et lille billede af Ålen med Windschief-huen på. Jeg har desværre endnu ikke set min bror, så har ikke kunne give ham den. Måske der skal planlægges et lille visit i næste weekend?

Til sidst: Pretty Thing. Det er meget præcist formuleret - "Pretty Thing". Det kan godt blive for pussenusset for mig, når noget bliver for flæset og tuttenuttet, men jeg synes jeg er kommet ret godt om det ved at vælge en dyb, mørk grøn farve.
Mønsteret var nemt at følge - jeg valgte at tilføje to ekstra rapporter i bredden for en mere løs version og et ekstra mønster i højden. Jeg bryder ikke om tætsiddende hals-dimser. Men på den anden side, kan jeg snildt forestille mig det ikke ville være trælst i et så lækkert garn som moskusuld. Jeg kan dårligt mærke at jeg har den på!!
Et halv-dårligt billede af mig med den på, kan ses her.
Dette mønster er desuden et hurtigt fix. Den kan strikkes på en dag, hvis man er effektiv.
Moskus-uld. Det absolut blødeste, jeg nogensinde har haft på og strikket med. Klart vanedannende og jeg har haft hede fantasier om selv at spinde dette lækre uld. Skulle du få lyst til selv at prøve at strikke, kan garnet købes her.

3 kommentarer:

Birgitte sagde ...

Uhm, lækre ting, du har fået strikket. Jeg er helt vild med Akimbo! Især i de farver :)

Anonym sagde ...

Skønne frække unger :)
Og flot strik.

Ulla sagde ...

Mums moskusuld!