Jeg prøver mig frem...

Jeg har hytten fuld af igangværende projekter - hvor start-datoen rangerer lige fra 2008 til denne måned. Jeg har ryddet op - sådan rigtigt, hvor jeg har smidt ud og foræret- men endnu ikke kommet dertil, hvor jeg vil sælge ud af lageret. Børnehaven har fået en pose rester og WIP-kurven har fået et eller to projekter tilføjet.

Jeg har en idé - og jeg prøver mig bare frem; jeg ved ikke helt hvor det ender, eller om det overhovedet ender som noget færdigt. Jeg tænker i noget til hænderne og i at kun lager-garn må bruges, hvilket ikke bør være et problem. Nu skal jeg allerførst blive enig med mig selv om hvilken retning jeg skal vælge: perlestrik eller vævestrik.

Perlestrik: Smukt og enkelt - det er nemt og hurtigt at strikke med, der er delikat struktur og Kureyon Sock passer godt til enkle mønster.

Vævestrik: Også smukt - er godt fast og giver sig ikke meget, hvilket jeg rigtig godt kan lide. Begge sider er smukke, men det tager så også noget længere tid at strikke.

Jeg ser tiden ad; det kunne jo være jeg endte med at vælge begge idéer. Det er en process og jeg nyder den!
Oppe og under:for og bagside.

Så dukkede disse gamle hexagoner op - det skulle have været et barnevognstæppe, men jeg kørte sur i sammenhæklingen af dem og nu hvor jeg har fundet dem igen, ved jeg slet ikke hvad jeg skal gøre af dem. Jeg tror jeg vil finde noget inspiration hos Norah Gaughans Knitting Nature og finde ud af noget tøset og lækkert til Ivalo.

Og til allersidst: Sheldon U/ben. Jeg strikkede krop og skal for overet år siden og har bare ikke fået benene færdige; jeg orker ikke at strikke 4 ben på strømpepinde - så hvis du sidder og synes det er synd for Sheldon, så er du meget velkommen til at strikke dem (jeg har strikket ham på pind 3 - 3½). Så skal jeg nok sy dem fast og give ham til pigerne. :-)


4 kommentarer:

Fru Larsen sagde ...

Det er dejligt at få ryddet op i sine ufærdige projekter. Jeg syntes dine hexagoner er utrolig flotte, det er nogle dejlige farver, men jeg kender godt det der med at skulle sy sammen, det er ikke det mest spændende. God fornøjelse med dine projekter:)

Anja sagde ...

Uha, hvor er det fint med kureyon sock i perlestrik. Jeg har et kuldsejlet kureyon-projekt som jeg gerne vil have transformeret; det kan være, det bliver genfødt i perlestrik nu...?

Geilsk sagde ...

Hej Julia

vævestrik - hmm, ser spændende ud -tænker - det vil jeg gerne lære at kende - har du et hint om hvor jeg finde noget der ligner?

Bente

Julia Zahle sagde ...

http://irreference.com/how-to-knit-woven-stitch/

Væssego!