Der lukkes luft ud...

... og så alligvel ikke. Prøver noget nyt - jeg fokuserer på det positive. Ellers ender jeg bare med at blive en kur susse og hvem har lyst til at være en kur susse?

I stedet fokuserer jeg på at lære vaskemaskinen og tørretumbleren at kende. For rent og tørt tøj er da positivt.

Jeg fokuserer på at jeg fik en GEniAL indretningsidé i går, så nu er vores lidet smukke musikafspiller gemt inde i et skab. Jeg fokuserer også på at mit værelse (overvejer at kalde det mit "studie", men det lyder måske en anelse for prætentiøst) begynder at ligne noget, der virker. Jeg kan bare konstatere at mine hobbyer og mit studie fylder mere end de ting og sager, vi har i stuen. Og det er et puslespil, jeg nyder at få til at gå op. Det er bare fedt at have sit eget værelse. Jeg mener studie. Ej, værelse!

Jeg har dog en sættekasse, som jeg ikke længere vil bruge i den traditionelle forstand. Jeg vil gerne bruge den på en ny måde. Men hvordan? Har du en god idé? Jeg vil ikke bruge den til nips, som jeg alligevel ikke får støvet af og derfor bare bliver en træls støvet ting, jeg irriteres over. Måske beklæde bagtykket med fint papir og lave den om til et bord med glasplade, hvor jeg så har mine knapper i? Måske skal den bare stå op af væggen og se fin ud? Måske skal jeg skaffe en masse gamle blytyper og putte i - i stedet for knapper? Hvis jeg var sådan een, der troede på at sten kunne heale, kunne jeg have puttet sten i den. Men det gør jeg ikke.

Husker den dag, jeg fik den. Og af hvem. Det var til min konfirmation. Den dag, jeg havde min fasters nationaldragt på i kirken og en rustfarvet silkekjole på til festen. (Det er meget varmt at feste i en grønlandsdragt i maj måned i Danmark). Jeg fik den af Birte uden h. Af min reserveMor, min Mors bedste veninde.

Men - kom med dit bud!

2 kommentarer:

Frau Putz sagde ...

Jamen du sagde jo selv det, som jeg ville sige: Knapper.
Det ser så fint ud, når de er sorteret i små rum - og du behøver ikke engang at beklæde den med papir, for hvornår er det lige, at den ikke er fuld af knapper.
Måske kan du spraymale den...
Faktisk så jeg engang (Erik Peitersen?) et bord, hvor der var sat sættekasser ind som skuffer under bordpladen. Over skufferne var bordpladen så skiftet ud med glas/plexiglas, så man kunne kigge ned på sine skatte. Det var ret fint, synes jeg. Men måske en smule arbejdskrævende...
Glæder mig til at se billeder af dit studio/værelse ;)

Unknown sagde ...

Årh, det er så fantastisk det du står midt i!
Fantastisk opslidende, og fantastisk fantastisk.
Jeg glæder mig rigtig meget til at se mere til jeres nye hjem...
Og nåh ja - så får du ikke strikke i disse dage, men når du er klar til det er jeg sikker på du får taget en grusom revance :-)