På tenen:

Til Fiberfesten handlede jeg lidt. En Aaen-ten - som er en russisk ten, der er velegnet til at spinde korte fibre. Jeg købte cameluld for en 20´er til messen i Middelfart, som jeg lige nu øver mig i at spinde på "longdraw"-metoden. Det er tidskrævende for mig, men sjovt. Jeg mærker tydeligt at jeg bliver bedre og bedre. Jeg fik også et af Bithe P´s uldhjul med hjem - endnu en af hendes smukke BFL-hjul, der allerede har fundet vej til en af mine andre tene. Jeg spinder tyndt, men ved endnu ikke hvad det skal ende med; måske 3 trådet navajo, som Karin lærte mig på workshoppen....?

3 kommentarer:

Camilla sagde ...

Hvor ser det lækkert ud!! Jeg så godt standen til fiberfesten og bliver lidt ærgerlig over at jeg ikke købte en, det tror jeg altså også jeg vil prøve...
Tænk at strikke ef eget spundet garn.....

Birthe P sagde ...

Nå, hvad synes du så om at spinde på den russiske? Min erfaring er at efter en lidt famlende start bliver man hurtigt hurtigere, og så går spindingen bare derudaf! Noget af det fedeste ved russeren er at man kan sidde i sofaen med benene oppe mens man spinder lækkert garn i lyn-tempo :-)

Julia Zahle sagde ...

Camilla - det er så nemt at få fat i de tene, at det ikke er noget problem at handle uden for Fiberfesten.... *GG*

Birthe - jeg synes det hele er svært - endnu. Men! Jeg mærker også at jeg bliver bedre og bedre meget hurtigt. Jeg skal stadig vænne mig til at spinde longdraw, men de lækre fibre gør det nemmere end først antaget.