Ivalo strikkerIvalo strikker. Og hun insisterer på at hun vil selv, hvilket er et eksempel på at hendes stædighed også bruges til noget godt.


Jeg er så stolt over hun vil , og hun er stolt over at kunne - at hun har fået sit helt eget garn og pinde, gør det selvfølgelig sjovere, men jeg fik selvfølgelig (desværre?) ikke filmet, at hun fik et mega-flejn over at strikketøjet drillede 5 minutter efter hun fik sat sig ud i solen; så meget at hun nu sidder og køler af nede på sit værelse...

13 kommentarer:

Karie B. sagde ...

Narj, hvor SEJT!!

Merete sagde ...

Hvor er hun bare sej til det.

elle-melle sagde ...

Så flink hun er:)
Og jeg aner en ikke så lite stolt mor i bakgrunnen:D)
Gratulerer Ivalo!!! - du er kjempedyktig!

Birgitte sagde ...

Årh, hvor er hun SEJ! Og allerede blik for detaljerne som ikke at splitte garnet. Jeg synes faderen virker mindre begejstret/optaget af Paris-Roubaix, men der måske også rigeligt med strik i huset allerede ;D
Til gengæld ville jeg gerne have set video nr. 2 ;)

Irene sagde ...

Åh, hvor er det fint! Og hvor er hun stolt over at kunne selv:-)

Anonym sagde ...

Hun er meget digtig at strikke :=)hilsen fra Island.
Gerður.

Laila sagde ...

Ai hvor sødt... og så dygtig hun er :-) Giver helt minder om dengang min bedstemor lærte mig at strikke og hækle

Tina sagde ...

Helt ærligt, det er altså sejt nok i hendes alder ;) Flot klaret! Især at hun kan undgå at miste masker på højre pind mens hun kæmper den færdige maske af den venstre ;) Flot. Så skidt med at strikketøjet var møgdumt lidt senere ;)

Anonym sagde ...

Hun skal nok blive rigtig dygtig...
Og så stolt hun er :D (og moren med)

hjemmemortil9 sagde ...

HOLD DA LIIIIGE OP hvor er Ivalo bare helt vild dygtig! jeg kan slet ikke begribe at du kan lære hende det der - hun er for cool - som sin mor! WOW og atter WOW!!!!
Og ved du nu hvad; vi der oplever verden 110% og kan tænde en 100 watts pære i løbet af nul komma dut, glædes med hele kroppen og være totalt medlevende og lykkelige - vi skal også ha lov at gøre lige præcis det modsatte på samme korte responstid - og HVEM har ikke prøvet at flejne over strikketøj??? Så skønne Ivalo får al min forståelse og største sympati! Og du ved der skal stærke kærlighedsfyldte mennesker til at kunne elske sådan nogle som os!

Julia Zahle sagde ...

Susanne - hun har jo ikke temperementet fra fremmede...

Men - jeg opmuntrer hende til at strikke, men det øjeblik hun siger, hun ikke vil mere, lægger vi strikketøjet til side til et mere tålmodigt øjeblik.

Jeg sidder også ved siden af hende, klar til at hjælpe, når hun vil have det - men hun får lov at sidde selv med det og får lov at strikke selv.

Hun kan lige klare at strikke max 7 masker, så kan hendes tålmod ikke mere, men det synes jeg også er meget flot.

Hun strikker en hue til sin dukke, jeg har hjulpet med 3 rækker rib, resten strikker hun selv. Og hun vil! Det er det sejeste!

De der pind 4, hun sidder med virker så store i hendes lille buttede hånd, men det går så fint.

Ja,jeg er så stolt!

Og ja - jeg har fuld forståelse for hendes flejn, det er også derfor jeg opmuntrer til hun siger fra - og hun bliver også stolt af sig selv, efter hver eneste maske.

Essie B. sagde ...

Årh Julia, jeg har været væk hele ugen pga indlæggelse af vores yngste. Men altså, nu ser jeg lige din smukke Ivalo sidde der og strikke og bliver bare så rørt. Hvor er hun fantastisk dygtig og ikke mindst sød. Synes det er så fint, at du fik hendes stolte udbrud: 'JEG STRIKKER' med på filmen. Åh hvor er det stort.

Inooraq sagde ...

Hvor er hun så sødt og meget dygtigt. Du må meget at stolt af hende. Hun er bare så kreativ.
Med kærligt hilsen Inooraq