Der er gang i den!

Ja, bag kulisserne sker der altså noget, her på Aalerusen.

Jeg er i fuld gang med at farve garn til salg - og har fundet datoer til de næste to workshops.

Den første lørdag i oktober - altså Lørdag d. 1. oktober holder jeg 2. omgang af Strømper Fra Tåen Op-workshop nede hos YndlingsTanterne. Første gang var en succes - den eneste ændring denne gang er at vi holder workshoppen på 1 dag i stedet for 2. Jeg glæder mig meget! Kontakt Tante Grøn for tilmelding.

D. 29. September holder jeg en workshop om trekantede sjaler. Her vil jeg udforske forskellige måder at lave trekantede sjaler på. Der vil selvfølgelig blive udleveret et kompendie med noter, tips & tricks. Denne workshop henvender sig primært til dem, der ønsker at lave deres egne trekantede sjaler på et begynder/let øvet niveau.

Se under Fanen "Workshop" øverst på siden.

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Var ved at være bekymret for dig da det var så længe siden du havde skrevet på bloggen og du lød ikke særlig glad sidst.
Men dejligt at høre du havde et godt kursus og du drøner videre derud af.

Julia Zahle sagde ...

Estermarie - jeg har heller ikke været den gladeste. Men det er alt sammen udfra-kommende faktorer, der kræver overskud.

Jeg er ved at tabe mig. Det betyder farvel til trøste- glædes- galskabs- smug- og fejrings-spisning. Det tager meget energi at jeg nu skal forholde mig til mine følelser i stedet for at spise dem væk.

Min Kære Åle skal opereres i ryggen for en diskusprolaps, han har nu gået med smerter siden foråret og det påvirker uden tvivl også humør og overskud.

Jeg drøner videre, fordi jeg aller-inderst inde er glad og ved at jeg bruger mit overskud til det, som er vigtigst i mit liv.

Kh Julia

Sidsel sagde ...

Hvor lyder det spændende med kurserne!

Anonym sagde ...

Flot du er i gang med et vægttab når du har alt det andet osse.
Held og lykke med det. Har lige i aften indgået en "kontrakt" med en veninde om vægttab.
God bedring til Ålen, den stakkel.

Camilla sagde ...

Jamen jeg er nød til at eje det smukke garn, og jeg skal ikke på workshop! Kan man købe garnet på anden vis?
PS Tillykke med vægttabet, jeg kæmper den samme kamp, 11 kg so far :)