Det måtte jo ske...


Så skete det. Heldigvis virker den stadig, men jeg må have en ny. Og nej, det var ikke mig, der ødelagde den - det var Ivalo, der tabte den. Og nej, hun har ikke fået skæld ud, for hun tabte den fordi hun ville kramme mig. Hun er i øvrigt stadig hos min mor - de hygger sig, gør de. Sikkert med en masse slik, is og dejlg gåture i solskin (når den er her).

Ellen og jeg har så hygget med Lego. Jeg husker tydeligt, hvor jeg hyggede mig med Lego som barn - sammen med Brormand, alene eller sammen med min far. Det kunne tage timer og dage med et projekt. Jeg elskede især at lave slot. I mange etager.

Ellen sad på et tidspunkt helt stille og legede. En gang i mellem brølede hun "MOOOOORR!! De PASSER SAMMEN!!!" Så sad hun og lagde puslespil, skiftede til Lego og mestrede begge dele på een forvirrende gang.


6 kommentarer:

Sidsel sagde ...

Hviskende: Man kan godt få skiftet glasset for sølle 200 kr. Men hvis du hellere vil have en ny, skal jeg nok lade være med at sige det højt :-)

Lego er vidunderligt. Luna er for tiden mest til at tegne, perle og lege med playmaize (rædselsfuldt efter min mening). Men ellers har det været en lang periode med at bygge fængsler og zoologiske haver i duplo.

Anne sagde ...

Har prøvet det en gang eller to, måske tre!
Nyt glas på, så kører den igen og skynd dig at få det gjort, den er svær at undvære.
God weekend, Julia...

Anonym sagde ...

Hej Julia. Ja, det er jo hvad der kan ske, så du må få nyt glas i eller en ny, smiler, kan jo være det var held i uheld. Men skælde ud, nej da, og det bliver den jo heller ikke hel af.
Ang. dit uldgarn, har jeg lige et spørgsmål. Kan de strikkes på p.5,5, da jeg vil strikke sjalet hawthorn, opskriften er engelsk, men kan ikke finde noget lækkert garn der svarer til det opgivne, som er: Lycra-50% alpaca, 30% merino, 20% silk. Aran/light worsted, måske du kender det eller noget lignende, kunne jo købe det over nettet, men det er noget pebret med told og deslige. God week-end.
Efterårshilsen fra Sydfyn Jeanne

Julia Zahle sagde ...

Kære Jeanne,

Jeg har strikket Hawthorne - og jeg går ud fra den godt kan strikkes med mit garn - men husk!!! at udtrykket bliver meget anderledes end i opskriften, for garnet er slet, slet ikke det samme. Lav en strikkeprøve, så du kan se om du kan lide udtrykket - prøv med en rapport af hulmønsteret. Ellers kan jeg anbefale Cascade 220, som du blandt andet kan købe hos Slavi.

Sidsel - I know - men jeg vil helst have en ny - men har ikke råd, så må nok hellere have skiftet glasset. Der er et godt firma her i Odense, der gør i sådan noget - dem besøger jeg i morgen.

Anne - den virker heldigvis endnu - men ikke optimalt.

Anonym sagde ...

Vil bare lige sige tak for lån af opskrift til Nessie - det er SÅ lækkert et tørklæde og falder fantastisk flot, så det er bestemt ikke det eneste jeg laver :)

1funkyknitwit sagde ...

awrrr your poor phone :(( glad it still works.
Lego is a wonderful toy, I too grew up with it and my son I'm sure was born with Lego pieces in his hand -> he LOVES the stuff ! lol