Jamen, hvor er de smukke!!!


Jeg har forelsket mig. Ikke fordi de her sokker hedder "Julia" (jo, det var det som fængede) men fordi de jo bare er helt perfekte i deres udtryk! Tjek også de andre mønstre - der er flere lækre sager.

Hvis du er blevet lige så forelsket som jeg, så kig på hjemmesiden - eller gå på Ravely, hvor du også kan se hvad de andres erfaringer var, for selvom mønsteret er smukt, er der delte meninger om opskiften. Jeg vil i alle tilfælde gøre et forsøg på at strikke dem!

PS: Billedet er ikke mit - det har jeg lånt fra hjemmesiden.

4 kommentarer:

mette b sagde ...

Hvor er de smukke! Jeg kan godt forstå du er faldet for dem :)

Jeg har netop færdigstrikket mit livs allerførste strømpe, så mon ikke jeg skal lave lidt flere inden jeg giver mig i kast med denne?

Klem

mette b sagde ...

Tak! Tusind tak for den skønne pakke posten kom med i dag. Jeg glæder mig til at sætte pindene i Til fødderne i den smukke, lyse lyngfarve.
Klem fra
mette b

Nadia sagde ...

Julia, hvad vil du vurdere sværhedsgraden til? For en ikke garvet sokkestrikker

Julia Zahle sagde ...

Mette - du kan sagtens! Jeg hepper gerne.

Nadia - Jeg vil vurdere den til "øvet" - men ikke værre end en nybegynder godt kan gå igang - det handler om at bruge tid på det - og de twistede masker bliver hurtigt en vane - hvis man da er til den slags. Jeg kan kun sige at du skal prøve dig frem og lige pludselig virker de ikke svære på dig.