Workshop

Grib Garnet!
Vendestrik - køb billetter her


Strømper fra tåen op - køb billetter her


Strik på engelsk - køb billetter her

Op i en spids - køb billetter her


Velkommen til Strikkeland - køb billetter her


Strik Brande Glad!

Nessie - køb billetter her

Med udgangspunkt i Nessie-sjalet (Opskriften kan hentes gratis via Aalerusen.blogspot.com og Ravelry.com) skal vi øve vendestrik, bobler og evt. hulmønstre, så du kan variere Nessie lige efter dit hjerte. Der er rig mulighed for at ændre, justere og lave din helt egen version – i hvilken som helst strikkefasthed, du ønsker. Medbring garn og rundpinde (gerne forskellige størrelser rundpinde) og eventuelt mønstre, du ønsker at bruge i din Nessie. Kompendiet koster 25 kr og indeholder opskrift, noter (heraf et lille udvalg af mønstre) og billeder.


Vendestrik - køb billetter her

Lær hvordan man strikker vendestrik på 3 måder og hvor du kan placere vendepinde i dit strikketøj for optimal pasform. Vendepinde bruges i alt fra strømper til trøjer over sjaler - det handler blot om at lære teknikken og hvor du skal placere dem. Medbring garn og pinde, der passer sammen. Kompendiet koster 25 kr, der får du noter, links og billeder af teknikken, så du ikke glemmer noget, når du kommer hjem.Jeg kan tilbyde følgende workshops:
Varighed: 3 timer
Workshoppen inkluderer strikkeprøvegarn og kompendiet koster 25 kr pr stk.
Send en mail til juliazahle@gmail.com, når du har samlet en flok strikkeglade deltagere.
Sommetider holder jeg workshops her i Odense - dem slår jeg op her, når det er aktuelt.

Strømper fra tåen og op
 - Lær flere teknikker til at strikke stømper fra tåen og op. Intensiv workshop, hvor der kræves koncentration og snilde. Egnet til strikkere, der kan strikke i forvejen og er bekendt med de gængse strikketeknikker.

Begynderstrik - Velkommen til Strikkeland
 - Få sightseeingguide til Strikkeland - vi starter lige på og hårdt med at lave en strikkeprøve, der lærer nybegynderen at slå masker op, strikke ret, vendepinde og den eventyrlystne kan oven i købet lære at strikke bobler. Til sidst lukker vi masker af og den nye udforsker af Strikkeland vil opdage det ikke er svært at strikke. Kompendiet indeholder henvisninger til videre udforskning af Strikkeland, samt adgangspas til et par lette opskrifter, der er nemme OG sjove at strikke.

Strik på engelsk
 - Med udgangspunkt i det amerikansk/engelske forum Ravelry, vil du her lære hvor lidt svært det egentlig er at læse og strikke efter engelske opskrifter. Efter en grundig tur omrking Ravelry og andre internetbaserede hjælpemidler, kommer du til at lave en strikkeprøve på engelsk.
Deltagere skal selv medbringe bærbar med trådløst net, samt kunne betjene en computer i forvejen. Jeg tager internet med. Det er en fordel at kunne engelsk i forvejen, men er det lidt rustent, tager vi den dérfra. Jeg forventer du kan strikke på mindst begynderniveau.

Trekantede sjaler
 - Lær at strikke trekantede sjaler fra bunden (fra siden eller fra nakken). Denne workshop er velegnet til den eventyrlystne begynder og kan udvides til et 6-timers kursus, hvor de også lærer at plotte et hulmønster ind i sjalet.